Nevim co mam dělat

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 26.6.2011 21:12

Ahoj holky potřebuju poradit mam přítele a jsme spolu dlouho,mam ho ráda ale srdícčko mě tahne za jinym,ale nevím co mam dělat,jak se z toho vymotat.Nechci mu ublížit tím že se s ním rozejdu děkuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak jestli ho miluješ víc než svého dosavadního přítele, tak poslouchej své srdce. ;) Kdybys s ním zůstala, trápila bys ho ještě víc, než kdyby ses s ním rozešla, protože bys pořád myslela na toho druhého a jednou si třeba vyčítala, že jsi to neriskla a nešla za hlasem svého srdce.
    Taky si třeba zkus napsat na papír pro a proti obou, pak uvidíš, který je "lepší" (no zní to asi divně, ale nevím, jak jinak to napsat).
    Nebo se svěř nějaké své dobré kamarádce, určitě ti poradí lépe než my, protože zná tebe a může znát i oba ty kluky (nebo muže, neznám věk :).
    Každopádně držím palce! ;)

  • aker26.6.2011 22:33

    když jsem to četla vzpomněla sem si na jeden citát
    Neopouštějme ty co milujeme, kvůli těm co se nám líbí, protože ti co se nám líbí nás potom opustí kvůli těm, které milují....
    ráda bych poradila, ale bohužel se musíš rozhodnout sama co chceš, kdo je "lepší" ,... hodně štěstí přeju a dobrý "výběr" kterého nebudeš později litovat ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist