Nevím co dělat...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31418 11.3.2011 13:59

Včera jsem byla u gynekologa kvůli výtokům. Předepsal mi nějaký prášek, který už mám v sobě, Rosalgin na výplachy a mastičku. Nevím co dřív si mám vzít.. řekl mi, že se mám mazat každý den jednou..o tom Rosalginu neřekl ani slovo. Samozřejmě by jsem se ho zeptala, ale došlo mi to až doma..jsem prostě ucho. Výtoky mám hodně silné a v hodně pokročilém stavu, kdy mě i pohlavní styk bolí a štípe. Nějaké zkušenosti jak se co nejrychleji vyléčit..??Kromě toho co mám? Třeba nějaké bylinky? Děkuji předem :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě bych dala přednost teď té mastičce a kdyby to nepomáhalo ..zkusit výplachy :) a když ani to nepomůže --> gynekolog :). A co je dobré z bylinek je třeba dubová kůra.. :) snad ti to pomůže ;)

  • Rosalgin používám při kvasinkách a může se užívat i jako prevence. Rozhodně neničí ty "dobré" látky, které tělo potřebuje, takže jen doporučuju;)

  • Ahoj, Rosalgin je dobrej, začni s ním hned, nejlépe večer nebo ráno (já si ho dávala večer). Ten ti to tam uvnitř vydesinfikuje. Ale nepoužívej ho dýl, než jak ti ho doporučil doktor, on by ti to tam pak zase vydesinfikoval úplně a nějaké kvasinky tam zůstat musí, když je vyhubíš úplně, rychleji se pak vrací. Tak jen opatrně. A mastičku můžeš používat libovolně dlouho, jednou nebo dvakrát denně (podle doktora) a nějakou dobu nemít pohl. styk, případně taky léčit i partnera! Držím palce, ať se toho zbavíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist