Neviditelný vývod močové trubice - Synechie u 8m holčičky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348331 1.11.2017 12:36

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé malé dcery (8m). Dnes ráno jsem ji po noci přebalovala, pořádně jsem ji umyla a utřela jako každý den. Ale všimla jsem si, že ji není vidět vývod močové trubice. Prostě jakoby ten "čurací otvor" vůbec nebyl. Plínku ale měla mokrou a i tu další, takže čurá normálně. Hledala jsem si něco na netu a dočetla jsem se o synechii, ale nevím, jestli by to mohlo být ono. A hlavně všude se píše, že za to může matka špatnou hygienou, což mě stresuje ještě víc, protože si myslím, že opravdu nic nezanedbávám... Jen nevím, jestli hned plašit a jet zítra k doktorce nebo prostě počkat do příštího týdne, kdy jdeme na běžnou kontrolu. Doktorka mě sprdne tak jako tak a udělá ze mě neschopnou matku, jen nevím, kdy to podstoupit. Nemáte náhodou některá podobnou zkušenost? Díky za rady!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem asi hrozna matka ale nikdy jsem u holek vyvod mocove trubice nehledala, ani zadnou direcku, proste vidim ze curají, jedna na wc druha do plinečky, vic to nezkoumám

  • nestresuj sa a necitaj blbosti na internete staci sa spytat dr ked tam pojdete o tyzden

  • Pie.com.key1.11.2017 14:50

    já taky asi nemám vývod močové trubice... teda nikdy jsem ho aspoň neviděla :D

  • Já úplně nevím co si mám představit pod tím, že nemá vývod, že ji chybí ta dirka? Nicméně pokud děláš hygienu jak máš a malá ti čůrá tak bych počkala až na preventivku a tam bych se zeptala - pokud ti je ta doktorka tak protivná proč jí nezměníš? Jinak synovec měl nějak špatné čůrací trubice/vývody a byl kvůli tomu ve 4 letech na plastice a má ho komplet nového. Byl čtyři hodiny pod narkózou takže mi tvoje otázka nepřijde hloupá, ale vyřešit ji dokáže jen doktorka. Hlavně nezačni plašit na tu operaci se dostal až po 3 letech takže jak říkám, když čurá počkej týden na preventivku a tam se zeptej. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist