Nevěsta

Otázku položila: Kristynka2 24.3.2021 6:06

Ahoj holky,potřebuji poradit,jsem kluk a cítím se být ženou a hrozně toužím se vdávat,prostě chci být nevěsta a vše co k tomu patří,mít na sobě sexy prádelko,sexy bílé tanga,sexy bílou krajkovou podprsenku,punčochy a nějaké sexy lodičky na vysokém podpatku a hlavně krásné svatební šaty a být krásně namalovaná.jen se bojím reakce okolí jak budou reagovat,ono muž jako žena nevěsta není zrovna něco,co by okolí tolerovalo,bojím se,že lidé budou smát..prosím o radu co v této situaci dělat?děkuji Jirka alias Kristýna

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack24.3.2021 10:33

    To chceš být ženou jen kvůli jednomu svatebnímu dni?
    Promiň, ale "sexy prádélko, sexy bílá tanga, sexy bílou krajkovou podprsenku, punčochy, nějaké sexy lodičky na vysokém podpatku" ..
    Tak si na to zahrej s přítelem v ložnici, přijde mi to spíš jako sexuální fantazie. ;-)

  • Mám v blízkém okolí také muže, který se chce stát ženou, je to dlouhý proces, ale jde to.

  • babillage24.3.2021 6:59

    Mas zenicha?

    Dnes jsou tu samy zvlastni otazky...

    Pokud jsi ve stadiu vyberu odevu na vlastni svatbu, da se ocekavat, ze okoli o tvych povitech ze sebe sama davno vi a jsou s tim smireni.
    Osobne mam nekolik kamaradu gayu(nebo jaky moderni vyraz se ma pouzit) a par z nich o sobe mluvi v zenskem rode. Jsou skveli, ale 190cm chlap ve 20cm podpatcich, byt muzskem odevu, mi taky ptijde zvlastni. Neumim to rozseknout - vidim chlapa, mluvim s zenou.
    Co se svat.propriet tyce, weby svat.salonu jsou plny informaci, co vse a jeste vic nez vse od nich musis koupit, aby bylo mozny stat se nevestou se vsim vsudy.

  • Už jsem se setkala s transexualitou. Jestli chceš být žena máš možnost se jí stát. Pomocí hormonů a operací si můžeš změnit pohlaví a žít jako žena. Muž v ženských šatech...pokud chceš být muž v ženských šatech je to tvoje osobní věc.

  • sono227.3.2021 22:22

    Vieš, čo má žena roboty :-D?
    Neni to len o šatach.

    Si ich proste požičaj a obleč.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist