Nevěra mého táty a strach, že jsem po něm

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57403 12.9.2012 21:47

Ahoj, nedávno jsem se dozvěděla, že muj tata měl sex s moji ne přimo kamarádkou, ale známou ne o moc starší než sem já (21), dost mě to zasáhlo, protože od mala sem v tátovi viděla svuj vzor a že by něco takového mohl udělat mi ani v nejhorších snech nepřipadalo v úvahu, ale pak jsem se to dozvěděla a nemohla sem se na něho ani podívat, nevěděla jsem, jestli to mám říct mamce, ale nakonec sem to dusila v sobě. Jenže já mám také vztah s přítelem a do toho "kamaráda", se kterým sem se také vyspala. Asi mi řeknete na co si tedy stěžuju, když sem vlastně udělala to samé a asi byste měly pravdu. Ale mě to tak dostalo a pak sem se dozvídala další věci, nevim jak se na něho ted dívat nebo co kdyz to dela porad.... Holky, myslíte, že to je v genech? Já ani nevim, jestli mu to mám někdy vyčíst, když sem to samé :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a jaký je vztah tvých rodičů? Ono takto těžko soudit, když nevíš, co za tím je. A jsi schopná u sebe identifikovat, proč jsi to ty příteli udělala? Otec k tomu mohl mít úplně stejný důvod a je jedno jak stará ta žena byla.

  • petulinkaa1312.9.2012 22:18

    víš,neni dobrý sousit druhýho za neco,každý to máme jinak a reagujeme na veci jinak,je snadny člověka odsoudit,ale človek se na to musí koukat z obou stran a ne jen z te jedne.Geny v tom roli nehraji,ale človek podvede v případě,že mu ve vztahu neco nevyhovuje či chybí a jsou situace,kdy to jedna z tech stran nechape tak to pak človek resi takto,je to težky,ale hlavne je to vec mezi tatou a mamou,ty do jejich intimniho zivota nevidis.Tebe se to netýká,tebe nepodvedli.

  • Hlavně to neříkej mámě! Bylo by to od tebe sobecké - ty bys ulevila svému svědomí a celý problém bys přehodila na mámu. Jestli o tom ví, tak se z nějakého důvodu rozhodla to němě tolerovat. Jestli o tom neví, tak je s tátou šťastná a tou informací bys rodičům narušila hezký vztah.
    Není ti 5, tak se jim do vztahu nemontuj, máš co dělat sama se sebou, jak píšeš.
    Na geny se nevymlouvej, s kamarádem jsi spát chtěla. Tak si spíš rozmysli, s kterým z nich chceš být, pak to vyřeš, jinak se to proflákne a nebude s tebou ani jeden.
    Hodně štěstí!;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist