Neutišitelný pláč

Otázku položila: Wecernice2 16.1.2012 14:49

Ahoj holky potřebuji radu. Malý má sedm týdnů a poslední týden v nepravidelnou dobu déle než hodinu po krmení (nutrilon anti-colic) křičí,vřeští,pláče. Třeba tři hodiny v kuse. Ten anti colic pije týden po tom prvním křiku ale nepomáhá. Myslím že tio kolika ani není když nepřitahuje nožky k bříšku a zaražené prdíky nemá. Naše dětská doktorka je kapitola sama pro sebe a já už nevím kdo by mi poradil. Jsme zoufalí. Masírujeme bříško, nahříváme, skáčeme na balónu, nosíme, houpáme, sab simplex, probiotika, čaje pro spokojené bříško... Měla jste to taky některá? Myslím i na to jestli nemá alergii na kravskou bílkovinu ale vymámit z doktorky testy by byl nadlidský úkon.. Poraďte prosím. Omlouvám se za chyby píšu to s tou malou sirénou.

Holky děkuju vám moc za odpovědi. Doufám že to malého přejde nebo aspoň příjdeme na to čím to je. Jinak se zcvoknu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co pil před Nutrilonem? Kojila jsi? To by bylo asi nejlepší řešení. Pokud je ale nutné přikrmovat - tak zkus změnu mléka na hypoalergenní. Jinak Tě mohu ujistit, že děti prostě řvou, ale pokud nejde dítko vůbec uklidnit - je to divné a řešila bych to s lékařkou. Pokud nebude rozumná - měla by jsi zvážit zda nepřejít k jiné lékařce. K doktorce (obzvlášť dětské) by jsi měla mít 100% důvěru.

  • Ahoj.
    Co vím tak alergie na kravskou bílkovinu se projevuje krví ve stolici.
    Moje děti vždy řvou jen pokud je něco bolí, nejvíc při zoubkách. Ale na zuby je u Vás brzy.
    Na tvém místě bych při záchvatu breku malého vzala na nejbližší pohotovost, ať ho prohlédnou.

  • Martasek8916.1.2012 16:05

    Píšeš nepravidelný křik, ale mohlo by jít dle mě třeba i o spurtík.

  • Malá měla to samé po Sunaru, tak jsme pořídili hypoalergení Sunar a pořád to samé, nakonec jsme zkusili Hami a malá je spokojená, teď se jenom vzteká, když si ji nevšímám nebo odejdu na dýl :D

  • Myslím, že to jsou prdíky. Hodinu po jídle by tomu odpovídalo...to, že se propíná jako luk, přesně vypadá na bolest bříška...
    Asi nepotěším, ale musíš to vydržet, u nás to přešlo přesně po 12 týdnech. Sabík nám nepomáhal, zkus Infacol, probiotické kapky jsme taky měli, bylo to malinko lepší. Doporučuju ti teplou koupel, jemně pomasírovat bříško ve směru hodin. ručiček kolem pupíku, na bříško teplou plínku, prodávají i hřejivé polštářky s třešnovými peckami do mikrovlnky, na bříško, smotat do klubíčka a chovat a chovat...U nás nosil večer co večer manžel, nebo jemně houpal na balonu a zpíval...nesměl se ovšem posadit, nebo natáhnout, ikdyž se malý zklidnil a usnul...jako by měl v sobě náklonové čidlo :-) Já si nakonec pořídila šátek a hodně se zklidnil...a já taky....Bylo to peklo, ale věř mi, že to přejde ...a pořád to stojí za to :-)

  • ahoj ja mela s malym to same,davala jsem mu nutrilon ar proti ublinkavani,ze zacatku celkem v pohode ale pak ho z toho asi desne bolelo brisko,nemohl se poradne vykakat musela jsem mu pomahat trubickou a ani nedojidal mliko protoze byl malo vyprazdneny a jen kricel alesilene zachvaty,davala jsem mu probioticke kapky,sab simplex,gel na pupik cajiky teplý zabal na pupicek a nezabiralo proste nic cvicit s nim ani poradne neslo nnechal si pritahnout nozky k telu,uz jsem fakt nevedela co delat,tak me napadlo vymenit mleko,a zabralo to behem dvou dnu byl kid zadny plac zadne boleni dávam mu bebu ar taky proti ublinkavani ale neni tak husta takze ji asi lepe snazi,malicky je v pohode,usmiva se vyklada,ma uz tri mesice a asi d osmi tydnu mu davamtu bebu a jsem spokojena.

  • rozhodně bych zkusila změnit mlíčko

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 547 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist