Neustálé nevolnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366012 9.10.2016 2:56

Dobry den,omlouvam se jestli dotaz budd delsi ale uz si fakt nevim rady...Asi pred 4 lety jsem mela problemy se zaludkem...Neustale mi bylo zle. Jako pomoc jsem mela vzdy zeleny caj a pri nejhorsim motylium...Litala jsem po doktorech a nikdy mi nic nezjistily...Casem jsem prisla na to ze to byla "dan" za byvaleho...Neustale me podvadel a ublizoval...Doma to nebylo taky nic moc ...Takze proste psychosomatika...Trvalo to asi 2-3 roky...Pak se to postupne zacalo lepsit...Jenze..posledni dobou mi byva furt zle...pred den to zvladam ale nejhorsi je to vecer a v noci....Bud je mi klasicky zle a nebo poste mam nutkani neustale polykat a pak mam pocit ze budu davit...Kolikrat me to v noci vzbudi...:( Dneska uz je to asi 5 noc po sobe co mi neni nic moc...:( Vzdy jak je mi zle zkousim svuj zeleny caj...a kdyz uz je to fakt moc tak si vezmu Motylium....Vetsinou kdyz mam tyto stavy tak mi skruka v cele brichu...Od nervu by to byt nemelo..Jsen stastna,spokojena...Podle dr zdrava...Ale uz jsem fakt zoufala a nevim co mam delat....Nevite nekdo co by to mohlo byt? Proste pocit knedliku v krku... Moc dekuji za kazdou radu no proste cokoli...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,vim naprosto jak ti je,zazivam úplně to same...,už rok q pul od autonehody,dřív jsem to měla na střední když me podváděl přítel.ted si přijdu v klidu,a nevím,proč se to vrátilo,ale me při tehlech nevolnostech pomáhá cucat následků nebo zvykat uvykacu,asi to zaměstná mozek nebo nevím ale funguje to a když je nejhůř,studený hadr ua krk,křížovky a snažím se uklidnit.

  • A není to třeba od krční páteře?

  • Ahoj, musim.priznat, ze moje mamka ma neco podobneho, zacalo to po smrti prarodicu, pak rozvod s tatkou a uz par let se z toho nemuze dostat..kazdopadne ji zjistili ze se ji objevila alergie na laktozu (muze se spustit v jakemkoli veku) takze dodrzovani diety ji ted pomáhá, tak zkus poprosit o testy na potravinove alergie -lepek, laktoza apod. Taky musim.rict, ze ji pomaha cinska medicina, ale bohuzel je strasne draha, tak uvidime jak dlouho se bude moct takhle "lecit". Preju at se brzo dari lip.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist