Neustále nemocná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #326281 24.4.2023 21:09

Ahoj, potřebuju se už někde vypsat, nebo už nevím. Dcera nastoupila v září do školky, od té doby samozřejmě chytá jednu nemoc za druhou. Ale co mě trápí je to, že má snad co 2 měsíce problémy s ušima. Bolí ji v nich, dost často tam má někonec i zánět, doktorka jí pak píchá, teď dokonce naposled měla i silný zánět dutin, takže atb a td...stále dokola. K tomu samozřejmě bývají rýma, nachlazení, někdy horečky.
Ale teď co mě doráží je to, že nebyla už tak 5 týdnů ve školce - tak tři týdny ji zas pobolívalo ouško, byla nachlazená, takže nechodila do školky, aby se z toho vyhrabala. Pak šla na jeden den, a stěžovala si, že ji zas bolí uši, špatně slyší, takže to jsme byli pro ty atb, píchání obou uší, jak jsem psala výše. ATB dostala na dva týdny. Před dvěma dny atb dobrala a dnes zas posmrkává, lehká rýma, stěžovala si na bolest hlavy, přitom jsem poctivě léčili, nechodili mezi lidi, mně z toho už fakt odvezou...může mi někdo říct, co to řádí letos za mrchu...máte to taky někde takhle, začínám být zoufalá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zánět středního ucha je většinou druhotný k rýmě a ucpanym dutinam. Snažte se hlavně léčit to, jak při braní ATB tak po dobrání. Kapat hodně do nosu aby se dutiny čistili ( mořskou vodu apod. ) Dávejte dceři také něco na imunitu, vhodná jsou probiotika i na posílení imunity.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist