Neustálá bolest v krku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45718 10.5.2012 17:11

Dobré odpoledne, neporadil by někdo? Před 3 týdny jsem jela na pohotovost s bolestí v krku. Odtud mě odeslali do krajské nemocnice s podezřením na zápal plic, tam mi dělali různá vyšetření (rentgen plic, odběr krve, natočili srdce), zápal se nepotvrdil a dostala jsem ATB. Po dobrání jsem šla k lékařce na kontrolu, ta mi dala na 3 dny na doléčení další ATB, vzala krev, v moči našla stopu bílkovin, ale už s tím nic nedělala. V pondělí jsem byla opět na kontrole, jenže to už mě bolelo v krku opět. Dostala jsem třetí ATB, dneska jsem v půlce braní, v krku mě ale bolí pořád a už druhý den mám šílenou bolest hlavy. Jsem z toho už dost nešťastná. Kdyby neměla moje lékařka dovolenou, tak tam zítra jedu, takhle se mi k záskoku moc nechce... Neporadil byste někdo něco? Za každou radu budu moc vděčná.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A dělali ti stěr z krku? Mohl by to totiž být streptokok nebo zlatý stafilokok. Měla jsem to asi dvakrát a zjistili mi to právě protože mě nepřestávalo bolet v krku.

  • Moje lékařka......? Obvodní? Po tak dlouhé době to už chce ORL lékaře a odborné vyšetření

  • Těžko radit, ale troje ATB a teda zrovna ty 3 - denní což jsou širokospektrální - tak to by ustál málokdo......jde o to, že vyléčená jsi mohla být, ale po těch ATB máš kompletně oslabenou imunitu a mohla si chytnout hned něco dalšího a po třech po sobě teda hafo......já to takto jednou měla a celkem jsem byla doma 2 měsíce s hnisavou angínou......měla by si po těch antibiotikách, nebo už v průběhu braní, užívat probiotika (koupíš v lékárně), aby se ti obnovila imunita, která se tvoří hlavně ve střevech, taky se doporučují mléčné výrobky, kde ale musí být jogurtová kultura, to by mělo pomoci.......hlavně ty 3 - denní širikospektrální ATB pracují v těle ještě tak 10 dní po dobrání poslední tablety, protože jsou hodně silné.....v této době rekonvalescence by jsi neměla chodit na místa, kde se sdržuje hodně lidí, než se ti ta imunita obnoví (restaurace, kina, škola, MHD.....) Je to težké, ale prostě na sebe dávej pozor......hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 702 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist