Neumíme si s přítelem naslouchat, jak to vyřešit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368351 19.10.2016 14:05

Přítel dělá autoškolu a pořád mi říká jak se těší na to až pojede, tyká si s instruktorem a příteli je 19. Je z toho uplně hotovej, pořád mi vypráví jak je to úžasný a jak se těší. Pokažde pro něj přijede holka, a tu odveze domů, pak vyzvedne jinou holku a ta odveze potom jeho domů, je mi to nepříjemné když o tom mluví jak je to úžasný a jak ho to baví, že si to užívá. Už toho mám plný zuby když mi tohle vypráví. Když se mu chci s něčím svěřit já tak mě má u p*****. A za druhe začal chodit do práce a tam pracuje moje máma, a ona má kolegu, přítel neustále mluví o jejim kolegovi, chvílema mě napadají myšlenky jestli je na chlapy.. sex mi odmítá že nemá náladu, a když ano tak má problém s erekcí, když se ho zeptám jestli ho pořád vzrušuji tak řekne že jo.. ale nepřijde mi to tak.. odpovědím na otázky tohoto typu se vyhýbá. Jaký na to máte názor? Jak by jste tohle řešili ?

  • 19.10.2016 20:09:30 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 19.10.2016 20:09:30 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě by teda podle tohohle moc nenapadlo, že je gay. Manžel taky mluví o kolegovi z práce a není gay. :D A to, že ho baví autoškola, je u kluka úplně normální.
    Horší mi přijde, že spolu nedokážete mluvit, není vůbec sex a nezajímá vás ten druhý....

  • medulinek19.10.2016 17:51

    tak clovek vetsinou mluvi o tom,co ho bavi,to mi normalni neprijde,ma toho asi v zivote ted hodne novyho a je toho plny

  • oba jste neskonalí sobci-on nechce poslouchat tebe a ty zase nechceš poslouchat jeho. si s ním sedni a řekni mu, že taky potřebuješ aby poslouchal a zajímal se o to co jsi dělala a co tě baví, jenže v první řadě musíš být ty ochotná poslouchat jaký měl den on!
    odmítání sexu naprosto chápu když má problém s erekcí. buď má nějakou nemoc nebo jsi ho ztrapnila nebo mu ublížila když se mu nepostavil poprvý a od tý doby má určitě strach a hrůzu z toho, že se to bude opakovat a ono se to i opakuje. naprosto chápu, že o tom nechce mluvit i to, že nechce sex. tohle je velmi ošemetná věc a ty mu ji rozhodně neulehčuješ a ještě ho do sexu nutíš:-o vůbec by mě nenapadlo, že by mohl být gay, spíš se zamysli nad svojí reakcí když se mu nepostaví (a nad tím jak jsi na to reagovala poprvý). po takovým ztrapnění bych taky neměla chuť natož když by se to opakovalo. tohle je pro každýho chlapa velmi ztrapňující věc sama o sobě a žena z toho musí umět velmi galantně a jemně vybalancovat jinak je doživtní průšvih na světě.....

  • Asi to mate ve vztahu nejak spatne nastavene, tebe nezajima co zajima ho a naopak...prijde mi to sobecke

  • sono220.10.2016 8:10

    Neviem. Ťažko takto povedať. Neviem aké to bolo predtým. Ste veľmi mladí tá erekcia to mi príde zvláštne. Podľa mňa máš na niekoho lepšieho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist