Neumím si odpustit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531701 16.6.2023 8:52

Předem varuji, že tohle bude docela dlouhé a spíš se potřebuju vypovídat a nějak to ze sebe dostat. Ale kdyby někdo měl pro mě nějaký tip, ráda to uvítám..
Měla jsem přítele, se kterým jsem byla opravdu chvilku, snad dva měsíce, ale za tu krátkou dobu jsem si k němu vytvořila (až moc) silné pouto. Pak jsem se nějak začala bavit s kamarádem z jeho party a skvěle jsme si rozuměli, s mým ex jsem byla ještě v kontaktu a bylo to spíš na kamarádské bázi. Jednou jsme jeli s tím jeho kamarádem, budu ho označovat jako G do klubu a prostě jsme se k sobě začali víc mít. V tu chvíli mi napsal můj ex a ptal se mě, jak to v klubu vypadá. Když jsem mu poslala fotku mého pokřtěného krku, naštval se a řekl mi, ať si teda jdu za G. Jak jsem již psala, byli jsme i tak v kontaktu a z jeho strany bylo cítit, že mu nejsem ještě úplně lhostejná a původne měl jet do toho klubu s náma, ale nakonec nemohl.
Jenže právě v tuto chvíli jsem si místo toho začala ještě víc psát s ex a prostě jsem nechtěla, abych ho ztratila i podruhé.. Ex mi začal psát jak budu jenom jeho a já hloupá jsem na ty jeho řeči skočila. Pak se to vyústilo ještě v něco horšího, kdy doma po mně chtěl poslat nějaké fotky nebo video a já abych se mu zavděčila, jsem to udělala.. Bohužel jsem se zpětně od G dozvěděla, že to moje video říšil dál a že se to dostalo i ke G. Vůbec nevím na co jsem v tu chvíli zrovna myslela, byla jsem jím tak zaslepená, že jsem ho prostě mermomocí chtěla ve svém životě. Jenže po tom, jak se zachoval jsem začala poznávat, jaký doopravdy je.
S G jsme byli furt v kontaktu a dokonce mi nějakým způsobem i odpustil, i když v době kdy se stalo to video jsme byli teprve na začátku kamarádského vztahu. Nakonec to dopadlo tak, že jsme si víc a víc psali a poznávali se a teď jsme spolu 4 roky, jsme zasnoubení a milujeme se jak nejvíc to jde. Jenže ve mně celý ten incident furt je. Občas myslím na to, proč jsem se proboha zachovala, jak jsem se zachovala a proč jsem mému ex vůbec odpovídala. Můj přítel tedy G je s tím už v pořádku, i když ho to určitý čas taky hodně trápilo. Mě to furt hrozně mrzí až tak že si sama sobě nedokážu pomalu ani odpustit.. Přes to video jsem se nějak přenesla, ale víc mě mrzí, jak jsem se vůči G zachovala a že to nebylo z mé strany vůbec pěkné.
Možná nejhorší na tom je, že se G a můj ex furt baví a že toho svého ex sem tam někde potkám, Vždycky mi to pak připomene co se stalo a jaká jsem byla hloupá a naivní.. Děkuju všem, kteří si to dočetli až sem a třeba budete pro mě mít nějakou radu, jak se s tím mám vnitřně vypořádat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nauč se mít ráda sama sebe a odpusť si. Jinak se s tím vypořádat nejde. Když se budeš šťourat v minulosti uteče ti přítomnost a stejně tak to přítomné můžeš ztratit ( partnerovi to může začít časem vadit, že se v tom pořád stouras ). Nauč se žít teď a tady .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 534 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist