Neumím se líbat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271322 29.11.2020 12:19

Dobrý den,

je mi to trochu trapné, ale je mi 21 a myslím si, že neumím líbat. S pár klukama už jsem se líbala, ale přišlo mi, že mi to nejde. Teď mám vztah a bojím se, že můj kluk pozná, že neumím líbat, to bude hodně trapný. Zatím jsem se líbání spíš vyhýbala, ale už je mu to divný, proč nechci.
.... Co mám dělat? Asi na to není žádný univerzální návod....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack29.11.2020 16:22

    Hlavně se tím přestat stresovat a uvolnit se, to je ta nejlepší rada, co ti můžu dát.
    Žádný univerzální návod na to neexistuje.
    Při líbání nemusíš dělat jazykovou akrobacii, o to běžně lidem ani moc nejde (krom puberťáků, ale to už snad není tvůj případ).
    Stačí se uvolnit a poslouchat svoje city, ty ti napoví nejlíp.
    Když nebudeš v křeči a budeš přirozená, všechno bude OK.
    Pro mě je nejlepší, když se rty jenom mazlí, ne přímo jazykem, takže můžeš začít tak a ostatní přijde samo. ;-)

  • Normálně začněte, pootevři pusu a on už tě začne vést. Pokud se mu něco nebude líbit, nebo se mu bude zdát, že něco děláš špatně, řekne ti to, nebo by alespoň měl.:-) Řekne ti, jak nebo co máš přesně dělat, nebo nedělat. :-)
    Vzpomínám na své první líbání, bylo mi 14 a moc jsem to neuměla. Tak mi hned řekl, ze mám zapojit jazyk. Tak jak budeme mít otevřené ústa, tak mu mám jazyk strčit do pusy a budeme to dělat navzájem. A pak mi hned řekl, ze je to tak super. :-D A já byla ráda, že mi to hned řekl a naučil mě to🤗
    Takže se ho kdyžtak hned zeptej, jestli je vše v pořádku, jestli se mu to s tebou líbí, jestli něco nedelas špatně. Čím dřív to zjistíš, tím dřív se tím přestaneš zabývat a nebude tě to trápit. :)
    Asi není žádná zaručená metoda, proste to praktikovat. Řekla bych, nejlíp si to vyzkoušet s někým, kdo by ti řekl co a jak. Ale jelikož jsi ve vztahu, tak to není dobrá rada:-D
    Takže opravdu musíš s přítelem. Třeba se nakonec obáváš úplně zbytečně. :-)
    Líbání je to nejkrásnější co muže být, tak se toho neboj☺️

  • Neboj se toho, klidně mu dej úplně normální pusu a pak to nech na něm;-) Mělo by ti to být příjemné, nebolet. A můžeš mu přiznat, že nemáš moc zkušeností. Pokud je to ten pravý, tak to pochopí. Některým klukům se to dokonce líbí, že je on ten zkušenější. Aspoň je vidět, že nejsi taková holka, co má deset kluků ne každém prstě a střídá je jako ponožky;-)

  • Zkus se jen v klidu uvolnit, zbytečně se s tim nestresovat. A nemyslet moc na to, a řekla bych mu to na rovinu že ešte moc líbat neumíš snad to pochopí, i když je to tak krásná věc. Držim ti palce ad se to brzo naučíš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist