Neštěstní na normální kluky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #299415 2.8.2015 22:10

Ahoj, vím, že ten nadpis zní asi divně a možná i vtipně, ale já mám prostě smůlu na normální kluky. Vždycky, když se s nějakým seznámím a fakt se mi líbí, nakonec se od někoho (nebo přímo od něj) dozvím, že je hrozný sukničkář. Teď se mi to stalo dvakrát po sobě. Na střední jsem někoho poznala, říkám si "paráda" a je to zklamání, protože o mě už pak nakonec zájem neměl. Tak jsem z toho špatná a objeví se parádní kluk. O kterém ví celá škola, že je schopný se věnovat více holkám zaráz, jen já ne. Po té, když už si říkám, že už to bude dobré, tak opět. Na zábavě jsem potkala kluka, který mi pomáhal (trošku jsem pila :D ) celou dobu stát, furt se mi věnoval, hladil mě po vlasech, chytal za ruku a vlastně i sedmkrát volal, abychom s kámoškou a kámošema na něj počkali, že jde s náma. A ten je bohužel taky. Mojí nejlepší kamarádky bratra je to nejlepší kámoš. Říkal jí to a taky nějaké kamarádky. Už první se mi to zdálo divné, když mi málo odepisoval, a že když měl přijet, tak se neozval a pak se vymluvil na úplnou blbost. Takže, nevím jestli mám takovou smůlu, že se na mě lepí jen takoví kluci nebo fakt nevím. Jasné, líbím se třeba obyčejným klukům, které bych nejspíš aj brala, ale vždycky mají chybu, kterou nevystojím. Buď jsou totálně blbí, nezábavní, divní nebo mě prostě ničím nepřitahujou. Se mnou je to asi těžké :D Ale já myslím, že chápete můj problém, ne? Kámoška se mi snaží nějak pomoct, že mi furt říká, že ještě počkám a pak bude někdo dokonalý a bla bla bla, ale to jsem si myslela i o předešlých. Máte tedy nějakou dobrou radu nebo tak něco, co by mi pomohlo aspoň přijít na lepší myšlenky a abych si to tak špatně nebrala?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tihle sukničkáři jsou zkrátka týpci, kteří zaujmou na první pohled. Pokud nejsou přímo atraktivní, mívají silné charisma, líbí se holkám a moc dobře to o sobě vědí.
    Kluci "na vztah" bývají naopak většinou méně nápadní, musíš je zpravidla lépe poznat , aby Tě něčím zaujali. Nemá ale smysl nutit se do vztahu s někým, kdo Ti "nesedí".
    Nepsané pravidlo také říká, že pokud má o Tebe někdo skutečný zájem, nebude Tě hned po seznámení hladit po vlasech - naopak může být spíš stydlivější, neb se bojí, aby něco napokazil :-).
    Z dotazu mám pocit, že jsi ještě hodně mladá, chce to hlavně čas a nehrotit to.
    Určitě na Tebe čeká bezvadný kluk,ale zcela určitě nebude dokonalý :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist