Nespavost prcka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23412 17.10.2012 14:45

Holky,potřebuju poradit.Náš 15timěsíční syn se poslední dobou budí ve 2 nebo ve 3 v noci a usíná asi po 2 hodinách a celou tu dobu ho musím držet za ruku,jinak by se nevyspal ani manžel.Večer moc nejí,ale když ho dám k prsu,připadám si jak dudlík.Jednou jsem nebyla v ložnici a manža ho uložila malý ležel klidně.Bohužel jen do chvíle než jsem přišla,to zas chtěl držet za ruku.Proto přemýšlím,že ho přesuneme k ségře do pokojíčka.Má nateklé dásně,ale nemyslím,že by se budil kvůli tomu.Díky.

Holky,díky.Asi to jsou fakt ty zuby.Po panadolu spal skoro celou noc.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Syn se mi ted skoro čtyři týdny budil snad 3x za noc - vždy jsem se jej zeptala, co jej bolí a on ukázal na očička a pak ukázal, že chce mlíčko, donesla jsem teplé mléko a on spal..a pak zase buzení..Myslela jsem, že je to přírůstkem do rodiny, nebo ze je to hladem a po čtyřech týdnech vše ustalo a on měl v pusině oba spodní špičáky. Jak dlouho se takto budí? Některy zoubky rostou dlouho a pokud má nateklé dásně, může to být skutečně tím - namazala jsi gelem nebo dala Panadol sirup - aby ses ujistila, že to není bolestí?

  • Ahoj, já se taky přimlouvám za zoubky. Malá mi dělá to stejný. Má 16,5 měs a během 14ti dní, nám už kouká třetí stolička. Nateklý je má už hodně dlouho, snad 2 měsíce, ale až teď lezou..Když se v noci vzbudí, tak si ji musím k sobě taky přitulit a je jí dobře. Já jí dala na noc Nurofen a bylo vidět, že se jí ulevilo a budila se míň..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist