Nesnesitelná touha po dítěti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271438 19.1.2021 9:42

Ahoj holky,

mám takový problém. Už strašně dlouho toužím po dítěti, ale teď se to začalo ještě stupňovat. Každým měsícem cítím víc a víc prázdno. Je mi 21, tak si říkám, že na to mám ještě čas, ale fyzicky už jsem připravená. Nikdy jsem po ničem tak z hloubi srdce netoužila.
Co byste udělali na mém místě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máš čas. Ver mi. Veľa žien v tomto veku 19-22 zatúži po bábätku, zrejme hormóny, možno už také odlúčenie od rodičov, neviem. Moja pointa je v tom, že často si to takéto mladé holky idealizujú, ako to zvládnu, ako im pomôže partner a rodina... Zbytočne si však skomplikujú život v dobe, keď ešte stále psychicky dospievajú a často ešte naozaj nemajú ani našetrené bokom na to dietko... Dieťa je na celý život a obrovská zodpovednosť. To by si mala každá uvedomiť skôr, než sa oň začne pokúšať, skrátka nemyslieť len na svoje sebecké potreby, ale aj reálne schopnosti tomu dieťaťu dať všetko, čo potrebuje.

  • Měla jsem to stejně. Nedokázala jsem myslet na nic jiného. Když jsem potkala někoho s kočárkem, měla jsem slzy v očích. A toužila jsem tak moc, že jsem v 19 otehotnela. Ale měla jsem už 2 roky přítele, který byl o 11 let starší a pracoval.

    Takže, co bych udělala.... hodně záleží na tom, jaké máš zázemí a hlavně, jestli máš dlouhodobější vztah. Pokud ano, s chlapem bych si promluvila, že chci dítě a jak se na to dívám on. Pokud ne, určitě nedělej nějakou blbost, jakože se schválně s někým vyspíš, abys otěhotněla. To by akorát odnesli to dítě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist