Neshody s "kamarádkou"?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55418 7.5.2012 16:54

Dobrý den, už to v sobě nemůžu dál dusit. Potřebuji se vypovídat. Když jsem nastupovala do prváku na střední našla jsem si tam kamarádku. Všechno jsem jí říkala a žádné problémy, že by někomu něco řekla nebyly. Zvykla jsem se jí svěřovat. Ovšem studená sprcha přišla teď, po 3 letech. Zjistila jsem, že všechno co jsem jí v poslední době (asi 8 měsíců) řekla, ví rázem všichni. Před nedávnem jsem byla hodně dlouho nemocná a chytl mě slepák, který se mi rozhodli vzít. Když jsem se vrátila do školy nechápala jsem proč se se mnou nikdo nechce bavit, až na jednu holku. Ta slečna mi pomáhá řešit všechny problémy doma, ve škole atd. Od ní jsem se dozvěděla, že má "milá kamarádka" každému nakecala, že mě nechytl slepák, ale že jsem šla na interupci. Každý (protože opravdu do té doby byla mou dobrou kamarádkou) jí to okamžitě uvěřil.
Možná mi někdo poradíte jak to dál řešit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ser na ni!! Do xichtu ji řekni co si o ní mysliš a před ostatníma lidma ten kdo bude chtít bude na tvoji straně a bude tvůj přitel a ty osttaní by stejně přáteli nebyli..
    Omlouvam se za vulgarnost, ale tohle mi udělat tak 100% vím co bych ji udělala..

  • Nezlob se na mě,ale tohle není kamarádka...ale mrcha:-(

  • Co na to říct... Holky jsou někdy mnohem horší než kluci. :)
    Sama jsem pár takových holek taky poznala. Moje nejlepší kamarádka na ZŠ mi zahnula s klukem, se kterým jsem chodila, kterého jsem milovala. Snažila jsem se jí odpustit, ale ne, nejde to. Po čase jsem se s ní přestala bavit úplně. Postupně se z ní pak stala místní děvka, která byla všem klukům pro smích... Boží mlýny melou pomalu a jistě. :))
    Půl roku zpět jsem se dozvěděla, jak mě, mého přítele, mé kamarády a mou rodinu pomlouvá slečna, se kterou jsem seděla 13 let v jedné lavici. Se svou nejkamarádkou si o mně povídaly snad každou volnou chvíli, rozebírali všechno - co dělám, kde jsem byla, kdo se mi líbí, dokonce hledala fotky těch kluků a té holce to přeposílala. Když jsem to zjistila, udělalo se mi špatně. Napsala jsem jí, že jsem si nikdy nemyslela, že je taková, že až teď jsem poznala, co je zač a že jsem naše společná léta definitivně uzavřela. Ona samozřejmě zapírala, ale když jsem jí poslala důkaz, přiznala stejně jen něco a omlouvala se mi, že přezdívky, které nám vymyslely, neměly být urážlivé (a to dost pochybuji, když kamarádce nadávaly do stožáru, kamarádovi do potkana apod.). Napsala jsem jí, že ať už mi nic neříká, že na její lži dál nejsem zvědavá a že doufám, že je jí hanba. Samozřejmě ještě psala, ale ode mě se už odpovědi nedočkala. Už se ani nepozdravíme. Žijeme ve stejné vsi a když jsem to kamarádům řekla, zaťukali si na čelo, řekli, že takové chování od dvacetileté holky by nečekali ani náhodou. A samozřejmě se na ní všichni vykašlali. Má, co chtěla. Když nás takhle všechny pomlouvá, tak ať si je zalezlá doma.

    Takže já bych jí řekla, že ses o tom dozvěděla, že je ti líto, jaká je, že vaše přátelství zničila. Ať to ví a stydí se.
    A ty se netrap, takovým lidem se to fakt vymstí. ;) "Na každou svini se vaří voda." :) Najdeš si lepší kamarádku. ;-)

  • Řekla bych všem pravdu, však ránu po slepáku máš, ne? A z ní tímpádem uděláš blbečka.

  • co udelat? ja bych se nekomu sveřila třeba mamce nebo spíš učitelce a trochu to přibarvila jako ona a vzala jako šikanu,nebo 2. možnost,když se ti nechce bojovat tak přejdi na jinou školu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist