Nesedí mi švagrová.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179234 21.12.2019 21:41

Mám bratra,který má přítelkyni.At se snažím,jak se snažím si k ní najít sympatie,pořád mi na ní něco nesedí.
Nemám potřebu ji vidivat,ale bratr vždy přijde s ní,nebo jdeme k nim na narozeniny.
Ona má tři bratry a každý z nich má pritelkyni.Prijde mi,že když se k ní některá nechová nejlíp,aplikuje si to potom na mě,že když k ní se tak chová její švagrová,tak se ona pak chová ke mě.A lehce zneužívá toho,že je můj brácha její partner při ní.Tak s ním si promluvit nemůžu,naštval by se,protože on její chování přes růžové zamilované brýle nevidí.Promluvit si s ní,mlžila by,vykecala bratrovi a ještě by se vysmála.Nevim jak jen s ní omezit setkání.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak já přesně vím o čem mluvíš. Moji švagrovou milovala celá moje rodina kromě mě a mého muže. Před námi se totiz nepretvarovala a ukazovala jaká opravdu je. Každá oslava byla utrpení. Muj muž ji nemohl tak vystat, že s ní odmítal být i v jedné místnosti. Někdy to bylo opravdu trapné, ale co už. Litovala jsem bratra, ale říkala jsem si on s ní žije ne já...:-D Mimochodem.. už jsou rozvedení. :-)

  • Já teda nevím, jak velká jste rodina, ale já se se švagrem na narozeninách vidím tak 6x za rok. A to bydlíme ve stejném městě a nemáme spolu problém. Kdybychom problém měli, viděla bych ho 2x za rok.

  • macicekkajik22.12.2019 8:36

    Řekla bych švagrové, ať to na mne nezkouší takto se mnou mluvit. Ať pak se mnou třeba bratr nemluví. Musíš jí ukázat, co si může dovolit a co ne. Buď trochu asertivní a nenech si s...t na hlavu. Myslím si, že pak si k sobě cestu najdete, protože lidé, kteří si o sobě něco myslí, nemají rádi lidi, kteří se nechají buzerovat a tím spíše to dělají a využívají toho.

  • svagrova se ke mě taky chová hnusně. Bohužel je u nás skoro každý den. Zvolila jsem cestu ji ignorovat. Pozdravim a odejdu do jiné místnosti. Co se týče rodinných oslav, nevsimam si ji. Pokud ona aktivně jde a štve se do mě, tak naznacim manželovi a odcházíme.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist