Nerozhodnost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412404 19.2.2021 12:30

V životě jsem nebyla tak nerozhodná. Nevím, co chci a koho chci. Přijdu si jako nějaká puberťačka. Moje city jsou tak zmatené, že opravdu nevím. Jsou tu tři muži, jednoho znám od malinka (snažil se o mě dlouho a já ho několikrát odkopla, před dvěma měsíci jsem mu tu šanci dala, vypadalo to nadějně, pak se mnou přestal komunikovat a zjistila jsem, že má slečnu. Před cca 2 týdny po mně vyjel a já mu dala na výběr, ona nebo já, vybral si jí, ale kdykoliv se vidíme pořád cítím, že po mně touží), další chlap je hrozně hodný (vyznal se mi, ale v tu dobu jsem prostě nic necítila, teď na něj cca týden myslím, ale on mě asi ze života už vymazal. Byl a nejspíš stáje je hulič a to se mi nelíbilo, snažil se kvůli mně přestat, ale vždycky pak začal a v tu dobu prostě nebyl člověk se kterým bych chtěla být) a poslední je kluk (hodně máme společného, rách chodí na čundry, otužování, prostě takový blázen, ale nevím jestli o mě zájem jeví nebo ne. Je takový jaksi opatrný, nebo se bojí, nebo nevím). Není to asi žádná otázka a nevím zda mi něco poradíte, ale musela jsem se vypsat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak však nemusíš hned s někým chodit/žít ne? Můžete být pro začátek jen kamarádi a uvidíš, jak se to vyvine 🙂 kluky A a B, bych já osobně hodila za hlavu a trávila čas s klukem C... Aspoň s ním bude zábava, když něco takhle podniká 🙂

  • stupidiack19.2.2021 13:33

    Na A i B podle mě zapomeň. První je zadaný, druhého nechceš ty a už tě ze života stejně vymazal. Zkus se sblížit se třetím, buď zjistíš, že tě chce nebo to, že o vážný vztah (příp. vztah s tebou) nestojí a budete třeba jenom kamarádi. To se taky počítá, ne? :-) Mnohdy je to lepší než chození. ;-)

  • nigrinka19.2.2021 16:48

    Souhlasím s výše uvedeným. AaB je ztráta času tvého i jejich. Máš tam samé "ale"...C je slibný 😀. Zkus u toho, zatím nevypadá jako podraz s jinou ženou, či hulič co nechce přestat...Držím palce

  • Francy19.2.2021 13:24

    Tak první je zadaný, druhého nechceš, ty bych vyškrtla ze 'seznamu' a trávila čas s třetím. Nepíšeš, jestli cítíš něco víc než přátelství, to se uvidí časem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist