Nepřipuštění k maturitě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369782 4.1.2017 8:21

Dobrý den, mám dotaz ohledně nepřipuštění k maturitní zkoušce. Jsem v posledním ročníku a kvůly vysoké absenci a nedostatku známek (mám Nka na pol. vysvědčení) mi bylo sděleno, že nebudu připuštěna k maturitě. Zajímalo by mě, co to pro mne vlastně přesně znamená. Budu dělat nejaké opravné zkoušky a k maturitě pujdu až v září nebo mě mohou pustit už v květnu? Vůbec netuším jak to chodí a co mám čekat. Děkuji A.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj4.1.2017 8:43

    Do konce ledna je jeste nejaky cas a tak můžeš obejit vsechny ucitele, kde teda nemas klasifikaci a domluvit se na individualnim zkouseni/pisemkach, tak aby ti mohli dat znamku a ne N. Znamena to stravit leden ucenim a zkousenim, ale stoji to za to.
    Jinak nepripusteni muze znamenat jen odklad na zari, ale take se muze stat, ze budes opakovat rocnik.

  • Já bych Tě k maturitě taky nepustila, když píšeš "kvůly"..... >:-[
    A jinak, myslím, že když nejsi připuštěna, tak tím pádem až v září - ale i tak si to musíš všechno dodělat do nějakého termínu.... aby sis uzavřela ten ročník

  • Ale je i možné,že i když slečna obejde učitele a bude nahánět známky,že stejně bude nepřipuštěna.Jde i o povolenou absenci v předmětech.Spíš bych to viděla na to opakování ročníku.

  • Co takhle zeptat se přímo ve škole, do které chodíš. Určitě tam máte nějaké studijní oddělení a nebo zajít za třídním, aby Ti řekli, jaké jsou možnosti, než tady spekulovat. Na každé škole to může být třeba jinak.

  • medulinek4.1.2017 17:27

    souhlasim s krikrau,zepej se ve skole,co to znamena,ake to ma dusledky a jestli se s tim da neco delat,vsude je to jinak,nevime,co a kolik ti chybi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist