Nepříjemný sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406666 14.9.2019 21:26

Ahoj holky,
mám tři měsíce nového přítele. Ve všem si rozumíme, ale v sexu očividně ne. Upřímně vůbec nic necítím, žádný příjemný pocit, nic, až ke mi to už pak nepříjemné a spíše mě to už bolí a nemůžu pokračovat dál. Přítel má penis malý, ale říkám si, že tohle přeci nemůže být hlavní důvod. Zkoušeli jsme různé polohy, ale nejspíš neumíme najít tu správnou. Mám však strach, že nenajdeme nikdy to, co by vyhovovalo i mně. Začínám už si všímat, že to dělám už jen nuceně a to opravdu nechci. Vím, ze bych srovnávat neměla, ale s bývalým přítelem ty začátky byly neslutečné, sex jsem si opravdu užívala.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslim ze jestli neco pred stykem citis nebo ne je prakticky jedno, pokud je ti samotny styk neprijemny. Bud zkusite spolecne najit zpusob aby te to nebolelo (lubrikace, predehra, dalsi poloha, rychlost atd.), nebo se budete muset rozhodnout jestli po strance intimni jste schopni ve vztahu setrvat i kdyz to v tomto nefunguje. Osobne bych rekla ze to muze byt velkou prekazkou at uz pro tebe nebo pro pritele.

  • A cítíš něco přes samotným stykem? Je schopen tě vzrušit?

  • Když to tam není, tak tomu asi nic nepomůže. Pokud neví, jak sáhnout, neumí používat pusu/jazyk a k tomu ho má malýho a Tobě to nevyhovuje, tak asi bohužel... myslím, že tohle musí v chlapovi být, že se to nedá naučit a za mě v tomhle vztahu štěstí nenajdeš.

  • Nelousek18.9.2019 12:08

    Buď to tam je a nebo ne. Nic mezi tím. Ještě takto na začátku by to mělo doslova jiskřit. A pokud je to nucené, tak to není na dobré cestě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist