Nepříjemný pocit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362347 29.4.2016 22:17

Ahoj holky.. Mám menší problém.. Na tohle asi přesná rada neexistuje, asi se tu spíš vypíšu ze svých prapodivných pocitů, ale kdyby se tu přeci jenom vyskytla nějaká dobrá rada, jak si s tím poradit (vyhnat tyhle myšlenky z hlavy), budu moc vděčná!! (předem se omlouvám za sloh :-D)
Rok a něco chodím s přítelem a asi před 3 měsíci jsem zjistila, že si na začátku vztahu psal s jednou holčinou (a potkával se s ní například při cestě autobusem či vlakem domů) a tak trochu s ní flirtoval. Abych to upřesnila, tak prvních 14 dní našeho oficiálního vztahu, předtím jsme se asi měsíc scházeli a bylo nám jasné, že spolu jednou skončíme. A to mě strašně trápí. Měl mě snad jako záchytný bod, kdyby mu to s tamtou nevyšlo? Vždy, když si na to vzpomenu, jako by se ve mě něco hnulo. Okamžitě mě přejde dobrá nálada, uzavřu se před ostatními, odmítám komunikovat nebo jsem dost protivná a odměřená. Nikdy před tím se mi to nestalo. Přítele miluju nadevše a vím, že i on mě, ale tahle vzpomínka z minulosti mě strašně tíží. Předtím jsem žila s představou, že je svatej, že není schopen ani s holkou komunikovat (ano, do určité doby tomu tak vážně bylo). Prostě byl navenek jinej, než ostatní kluci. Jenomže jak jsem před čtvrt rokem zjistila, nebylo tomu vždycky tak. Mnohem lépe by se mi žilo s vědomím, kdyby ke mně přišel a řekl mi "jo, mně se líbila ta ta holka, psali jsem si o tom a tak.." (mám to vyzkoušené). Ne snad kvůli tomu, že bych byla stalker a musela vše vědět, ale proto, že já sama od sebe jsem mu vše řekla, půlku mých vztahů či zalíbení věděl ještě před našim chozením (jsme kamarádi strašně dlouho, nedokázala jsem před ním mít tajemství před vztahem ani během něho) a on měl několikrát možnost to "vysypat", ale neudělal to. Mám tak pocit, že mi něco tajil a teď mě kolikrát napadá, že furt tají.. achjo.. Někdy si říkám, jestli neřeším blbosti, ale proč bych jinak měla tak zvláštní pocit?

  • 30.04.2016 18:33:40 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nenapadlo tě, že třeba měl naopak tamtu jako záchytný bod, kdyby mu to nevyšlo s tebou? ;-) ten divný pocit máš hlavně proto, že nevěříš sama sobě. Vykašli se na to. Nemusíš vědět úplně všechno o každým jeho kroku... a naopak, ani on o tobě nemusí vědět všechno... a nic se nedějě! Tím, že jsi ve vztahu, neodevzdáváš své já tomu druhýmu! Žij i svůj život a ne jen prostřednictvím přítele.

  • Mám všetečnou otázku-proč se ho na to nezeptáš? Když mu dokážeš říct všechno,promluv si s ním i o tomhle. Ale měj na paměti,že pravda bývá bolestivá.I když je jistě lepší vědět na čem jsi,než se trápit,můžete se taky rozejít.Vím,že to zní krutě,ale takový je život. Přeji hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist