Nepostavil se mu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323327 29.9.2015 21:15

Ahoj mám přítele..je mu 19 jsme spolu 9 měsíců a když jsme se poprvé chystali na sex,konečně po těch 9 měsících,nikde jsme nespěchali. Ze začátku mazlení mu stál,ale v momentě kdy na to mělo dojít a měl ho dost tvrdého,navlékla jsem mu kondom a v tu chvíli mu prostě klesl a ne a né stát...několikrát jsem se pokoušela kouřit,honit atd..ale bohužel nepodařilo se..tak jsme toho nechali že tedy nic se neděje a zkusíme to jindy..Pořád mi ale vrtá hlavou proč? Nikdy předtím neměl problém aby se nepostavil,tohle bylo poprvé..Jinak sex už předemnou prý měl tak nvm co by mohl být důvod..Strach že zklame ?? nvm..co si o tom myslíte?? Moc ho miluju a nemíním mu tohle vyčítat jen by mě to zajímalo proč se to stalo.. díky <)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys29.9.2015 21:28

    S tímhle měli problém jedni známí, bylo to vše psychikou, ale bylo to jejich úplně poprvé.
    I ve vašem případě bych to tipla na psychiku, nejspíš nějaký podvědomý strach přítele. Je dost možné, že mu na tobě hodně záleží. Pokud se to stalo jednou, nechala bych to být. Pokud by se to opakovalo, promluvila bych si s ním o tom jestli ho něco netrápí nebo čeho se bojí , samozřejmě ne hned v posteli, ale až bude příležitost a klidná pohodová atmosféra.

  • Také jsme tohle řešili. Přítel měl sex rád a dost si na něm zakládal. Když melo přijít na věc tak se mu bohužel nepostavil, jinak při mazlení ano. Byl prý hrozně nervózní a záleželo mu na tom. Dali jsme tomu čas a jednou se to povedlo a pak už to šlo bez problému :-)

  • Ona tam existuje taková přímá úměra, čím více si chlap chce dát záležet, čím více se chce snažit a čím více mu jde o to, aby to stálo za to, tím větší stres se v jeho mysli vytváří a ten pak způsobí tohle. Není to nic neobvyklého, označil bych to spíše na zcela normální věc, hlavně si stím moc nelámat hlavu a oba se snažte netlačit na pilu, trochu spontánnosti, nikam nespěchat atd... Samozřejmostí, což snad ani nemusím říkat, že nevyčítat (to bych čekal možná tak od nějaké sebestředné slepice) ale naopak se snažit o pochopení a přistupovat k tomu v poklidu.... Když se nepostaví teď, tak za chvíli, později, nebo prostě jindy... ne každý den svítí slunce ;-)

  • novaklen1313.5.2022 23:21

    Taky si myslím, že toto bude způsobené hlavně nervozitou. Nebyl by první ani poslední. Myslím si navíc, že v tomto věku je ještě dost mladý na to, aby měl problémy s erekcí. Právě toto téma teď hodně řešíme u nás doma, jenže v manželově případě je na vině nejspíš pokročilejší věk. Naštěstí i v takovém věku to může řešit například viagra. Prý přemýšlí nad tím, že si ji zkusí objednat, dá se sehnat například odtud: https://kamagralove.com/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist