Neplnění slibů přítele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44283 10.4.2012 8:30

Holky... poslední dobou máme s přítelem trable... Včera jsem musela odjet večer do školy, věděl to.. I ostatní kluci... I jsem mu včera volala, aby na to nezapomněl, že jedu, sliboval, že to stihne. A co myslíte - nepřišel. Teď je mu to líto, omlouvá se.... Ale mně to přijde málo.... A pozdě.... Často něco slíbí a nedodrží, je dost vytížený, ale to ho přece neomlouvá pořád....
Jak byste reagovali vy? Já už si nevím rady....

Koukám, že jsem to sem ani nenapsala - nepřišel na pomlázku. Chodil s klukama od rána od 8 a do půl 6 k nám nedošel (bydlíme ve stejné vsi). Nedošli na konec vsi, pili dost... Zklamalo mě to. Že na holky ze vsi byl a na vlastní holce ne. Prý už nemohl... Chápu, že leccos nevyjde, něco se stane apod., ale že nedojde na vlastní holku? Achjo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně bych takového přítele mít nemohla. Mám ráda dochvilnost a i to, že když něco řekne nebo jsme domluveni, tak to tak prostě jde.
    Tady záleží jen na Tobě, jestli to chceš dál tolerovat. Nebo se snažit ho změnit.

  • Petra1234510.4.2012 12:42

    Ahoj koukám, že je to asi nějaká nakažlivá nemoc u jedinců jménem chlapi :D... teď se směju, ale když mi to udělá jsem vzteky bez sebe, takže vím jak Ti je :-(... Jsem s přítele skoro dva roky a ze začátku to bylo fakt šílený, nesplnil vůbec nic, co slíbil a vcelku mu to bylo jedno, jo omluvil se, ale stylem promiň a to bylo všechno! Zkoušela jsem brečet, vyhrožovat rozchodem, křičet a nic nepomohlo. Pak jsem si na to nějakým způsobem "zvykla" a ignorovala to, občas jsem mu udělala to samé - něco mu slíbila a pak svůj slib ignorovala, nechtěla jsem to dělat, ale chtěla jsem, aby věděl, jaké to je... Poslední dobou už je to tak o 80 % lepší... takže to můžeš také zkusit, ale nevím jestli to pomůže i u Tvého přítele, řekla bych, že je to prostě v nich, když nechtěj, tak prostě nechtěj a nikdo s nima nic neudělá... Také jsem s ním o tom mluvila, jestli by nešlo, aby se více snažil splnit to, co slíbí, protože mě to strašně mrzí, jenže řekl že se bude snažit a pak se na to kolikrát taky vybodnul :-( Bojím se, že na tohle rada asi není, musíš si sama asi vytypovat jak ho "potrestat", každopádně se pokus na to přijít, co nejdřív, vím jak je ubíjející mít nespolehlivého chlapa :-/... držím palce, ať se to zlepší :)

  • Kdyby přítel chodil po holkách na koledu a na mě nepřišel, asi by mě to taky dost mrzelo a věř že bych mu to dala patřičně najevo a trvalo by měsíce než bych mu to odpustila, protože na tyhle věci jsem extrémě citlivá :D Zkusila bych si od něj dát odstup...a trošku mu to vrátit když to mám takhle nazvat :) aby věděl jaké to je. Ale záleží na tobě.

  • Toto jsem taky mela. Snazil se o me, chtel me, ale nejak na nej nebyl spoleh. Byli jsme domluveni, ze jdem do kina, cekala jsem celej vecer a on nic, nevyzvedl me a ani nenapsal, ze nemuze, proste se na to vybodl a rano se sice omluvil, ale za tejden se to opakovalo v jiny situaci, mezitim sice dodrzel to, co slibil (moc toho ale nebylo) a tak to slo nejak cas... Ja jsem na toto nemela nervy a nechala ho, at jde dal. Mam ho hrozne moc rada, jsme v kontaktu, ale nic spolu nemame, ja totiz vim, ze bych ho za toto "trestala" a tim bych trestala i sebe a nikam by to nevedlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist