Nemůžu najít kluka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161757 5.5.2017 8:46

Zdravím holky, mám takový malý problem. Měla jsem rok přítele do kterèho jsem byla OPRAVDU ZAMILOVANÁ bohužel věci nevyšly tak jak měly a on odjel do ciziny což pro náš vztah znamenalo konec. Nicméně jsme spolu dalsi pul rok po rozchodu spali. Vzdycky jsem proti sexu takhke mimo vztah stala, ale cim casteji jsme to praktikovali tim vice mi to vyhovovalo, prece jen to byl clovek ktereho jsem i pres rozchod porad milovala. Po nejake dobe jsme s tim prestali a uz je to rok co jsem ho nevidela a ted mam obrovsky problem najit si partnera. Nechci byt sama, ale kdykoliv se kdokoliv objevi mam problem s normalni komunikaci. Jde o to ze muj byvaly partner byl opravdu vyjimecny, co se chovani tyce a opravdu byl mou spriznenou duší. A tak nejak hledam nekoho kdo by mu byl podobny (logicky). Snazim se vyjit svym novym laskam vstric, ale tak nejak treba uz po tydnu nebo par dnech mam vuci danemu cloveku hroznou nechut. Nebavi me zamilovane zpravy, nebavi me chodit ven, na kafe na obed. Vzdy citim ze delam neco spatne a anecitim se dobre. Prozivala nektera z vas to podobne? Jestli ano, jak jste se s tim vyporadali? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Laaaaaaaaaaaaa5.5.2017 16:44

    Tohle znám :/

  • Radka895.5.2017 9:09

    Ani nevíš, jak moc ti rozumím :-(

  • Hmm tak to jsme na tom stejně :/ Taky jsem se potkala jednou s klukem, který pro mě byl jak píšeš jako ,,zpřízněná duše" :-) My spolu sice nikdy nechodili, ale bylo mezi nami po nějaké době takvé to jak se říká ,,pevné pouto" Z obou stran byla velká jiskra, skoro láska ano...jenže nás rozdělilo to, že jsem ho viděla jen pokaždé co jsem dojela do toho města za kámoškou takže dálka..což moc částo nebylo a když skončily letni prázdniny, bylo jasne ze je konec, navíc jsme se pak také pohadali>:-[ I dyž jsme spolu vztah neměli, skoro už to tak bylo i kamarádka říkala že tehdy se to nepokazit tak najednou tak už spolu jsme. Od té doby jsem se seznámila s hodně super kluky.. ale jak říkáš p nějaké kratké době se mi t zhnusilo a já je nechtěla..takže nápodobně. Na ,,tamtoho" stále myslím, měla jsem o něm i pár snů...naprosto živých, četla jeho jmeno všude, plakala, občas jsem si už připadala že jsem z něj blázen :) a někdy si tajně představuji nás dva zamilované..Láska bolí :'-( ...Ale možná by jsme všechny měly vzít na svědomí tohle přísloví ,,sejde z očí sejde z mysli" Takže se od té osoby naprosto zablokovat :-) ;-)

  • Určitě potřebujete děvčata čas. Předpokládám, že jste hodně mladé a jedná se o vaše první lásky... Nic se nebojte, všechny rány se zahojí a časem se budete moci zamilovat do někoho jiného a třeba bude ještě lepší. :-) Zkuste se odreagovat jinými činnostmi, novými zájmy, kamarády a uvidíte, že to přejde! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist