Nemůžu ho dostat z hlavy...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379944 15.2.2018 18:41

Ahoj,

mám takový lehčí problém. Už před nějakou dobou jsem se seznámila s jedním klukem. Věděla jsem, že to určitě nedopadne, neboť já vždy vše pokazím... Většinou pomocí alkoholu. Už se mi něco takového stalo třikrát. U toho kluka jsem si říkala, že se za žádnou cenu před ním nemůžu opít... A BUM! Stalo se. Totálně jsem se ztrapnila. Říkala jsem si, že při další příležitosti se mu omluvím, i když mou omluvu přijal i přes zprávu. Spíš jsem si namlouvala, že když ho příště uvidím, dokážu mu, že nejsem tak špatná. Ovšem dostala jsem se na jednu party, kde jsem pila a kdo se ukázal? Právě zmíněný chlapec. Byla jsem úplně mimo. K tomu všemu jsem byla neskutečně naštvaná na něho, protože jsem mu řekla, co k němu cítím a on mě úplně odbyl. Když mě tam začal balit jiný kluk, využila jsem toho. Ujistila jsem se, že nás pěkně vidí a začala se s ním líbat. Až po chvilce mi došlo, že dělám strašně hloupou věc. Utekla jsem od toho neznámého kluka s pláčem. V tu chvíli se do hry dostal ten kluk, ke kterému jsem něco cítila. Chytil mě, objal a začal utěšovat. Nakonec ode mě odešel. Prostě mě tam nechal. Upřímně se mu nedivím. Znova jsem se mu přes zprávu omluvila a on napsal, že se nic neděje... Problém nastává až tady. Už bylo všechno v pohodě, začala jsem ho dostávat z hlavy, už jsem nad ním vůbec nepřemýšlela, ale všechno se vrátilo zpátky a ještě v horším stavu. Pořád mi leze do hlavy... Hlavně teda večer, když chci konečně usnout. Nevím, proč stále věřím, že se nakonec dáme dohromady. Máme toho tolik společného, ale já jsem to jednoduše pokazila... Jako vždy. Řekněte mi, má někdo taky takové štěstí, že když to vypadá nadějně, tak se to pokazí? Už po čtvrté jsem to pokazila. Jenže zrovna tohohle fakt neumím tak nějak vypustit z hlavy. Má vůbec cenu si s ním příště aspoň pokecat? Věřím, že kdybych měla tu šanci a normálně si s ním popovídala, tak bych konečně tady tohle mohla uzavřít, ale nejsem si tím úplně jistá. Druhá možnost je, že si ho prostě nebudu všímat a tak nějak na něho zapomenu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy15.2.2018 18:49

    V první řadě bys asi měla přestat pít, když nejsi znalá své míry a nakonec vše pokazíš. Který kluk má zájem o holku, která je při každé příležitosti nalítá a líbá se s cizím?! Dost špatná vizitka pro tebe, ani bych se nedivila, kdyby se to rychle rozneslo. Nechala bych to být, několikrát ses ztrapnila, následně omluvila a on to přijal. Nechala bych to na něm a pokud by to i tentokrát nedopadlo, opravdu bych se zamyslela na svým rozpustilým způsobem života.

  • Zkus mu napsat, že by si sním chtěla jít sednou třeba na kafe a tam se můžete lépe poznat a on uvidí, že nejsi taková jaká se pod vlivem alkoholu jevíš. Když jsem byla mladší a chodila na party a nějaké rozptýlení také jsem dělala spoustu chyb, ale vždycky se z toho dá nějak vyjít. Horší je když vás ten kluk ani nepozná takovou jaká jste opravdu, pak si můžete už jen do budoucna říkat co kdyby jaké by to bylo kdybych tohle a támto. Já bych to sním zkusila, jestli ho nemůžete dostat z hlavy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist