Nemůže se udělat...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176755 6.11.2016 10:42

Ahoj holky...
po posledním problému (https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Pritel-a-jeho-penis-190947) je vše ok a děkuji moc za rady. Umí to skvěle, mě udělal asi 5x, poté narazil i na bod G, když si hrál s prstíky. Ale on má výdrž a to mě trápí. Také mi říkal, že prostě vždy to na něj už jde, pak přijde nervozita a už zase ne...

Nevíte co by mohlo pomoct?

Díky předem :) pa

  • 07.11.2016 19:45:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kdyz te delal prsty, to spise narazil na delozni cipek.:-D

  • Myslím, že můžeš být ráda, že to přítelovi trvá dlouho. My s přítelem máme opačný problém, je zase strašně rychle hotový, někdy k tomu ani nedojde a vyvrcholí ještě při hlazení nebo líbání. ALe zase dělá pokroky, to je pravda. A ten tvůj jako že z něho vyprchá vzrušení a už po delší době mazlení nedosáhne vrcholu? Možná to teda urychlit, aby dosáhl vrcholu a pak pokračoval s tebou třeba právě těmi prsty.

  • Bud rada, ze mu to trva dlouho :-)
    Pokud se nemuze udelat, bude problem v psychice.. psalas, ze je to pro nej poprve. Zeptej se, na co presne mysli, kdyz citi, ze prijde orgasmus a podle toho to reste. Muze to byt strach, aby nevypadal trapne (popis mu svuj pocit pri orgasmu a ze je to krasny kdyz uvidis, ze je z tebe mimo stejne jako ty z nej) strach z otehotneni (vysvetli, ze se chranite a nemusi se bat), obava ze zaspinite postel, obleceni (to se da umyt, vyprat...). Nebo to bude uplne neco jineho, ale podle me mysli na neco, co ho moc rozptyli a proto to pak nejde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 633 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist