Nemožnost najít člověka pro vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425765 29.10.2020 14:52

Ahoj,
je pro mě čím dál těžší, že jsem pořád sama a nikdy jsem s nikým nechodila. Je mi 16 let, v září jsem nastoupila na střední a myslela jsem si, že konečně bude mnohem více příležitostí se s někým seznámit. Teď je samozřejmě distanční výuka, tak není možnost někoho potkat už vůbec, ale i když se do školy ještě chodilo, tak se vůbec nic nezměnilo. Přijde mi, že není vůbec možnost a vhodná příležitost se s někým z jiné třídy začít bavit. Kluky z ostatních tříd potkávám max. tak na chodbě a ještě je zázrak, pokud zrovna všichni nehledí do mobilu.
Nikdy o mě nikdo neprojevil žádný zájem a já nevím, čím to je. Nevím, jestli jsem na tom tak špatně, že se nikomu nelíbím...Už na sobě hodně cítím, že bych k sobě někoho potřebovala. Možná je to i tím, že mám strašně špatný vztah se svojí rodinou a hrozně mě to ničí...ale to bylo na další samostatné téma. Možná že kdyby to doma bylo v pohodě, tak by mi nedělalo až takový problém být bez přítele a mohla bych si ten čas, kdy jsem nezadaná v rámci možností užívat a vidět v tom ty výhody. Ale tím, že nezažívám žádnou lásku v rodině cítím ještě větší potřebu zažívat partnerskou lásku, mít v někom oporu a zažít pocit opravdového bezpečí. Moc bych si přála někoho milovat a být milována...A ještě abyste z toho nezískali dojem, že se se mnou lidi neseznamují kvůli tomu, že určitě všude jen fňukám a stěžuju si, tak to opravdu není. Když jsem ve škole nebo kdekoliv jinde, tak jsem dost pozitivní, hodně společenská, upovídaná...Musela jsem se nějak naučit nemyslet pořád na to, co se děje doma. Jinak bych se nemohla cítit dobře nikdy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozumiem tvojim pocitom a neber to tak, že podceňujem tvoje problémy - píšem z vlastnej skúsenosti. Tiež som potrebovala byť milovaná a hľadala lásku a bezpečie vo svete. Ale žiadny partner mi to nedokázal dať, pretože ten, koho som v skutočnosti hľadala som bola ja sama. Nauč sa milovať sama seba a uvidíš, že sa všetko zmení. Naviac, zbytočne na seba nevyvíjaj stres, v 16 rokoch máš more času sa s niekým stretnúť.

  • na to ti poradím asi takhle .... kamarádi se najdou, to se neboj, je teď všelijaká blbá situace .... a s klukem si taky starosti nedělej, je ti 16, máš toho ještě mraky před sebou .... já jsem s nikým nechodila až do svých 22ti let .... to jsem pak měla první delší vztah .... a v 24ti jsem potkala teprve toho pravého .... opravdu máš čas ... jinak podle toho, jaké vysíláš vibrace, tak takové lidi přítáhneš, když budeš zoufale chtít, tak přitáhneš akorát zoufalce, se kterým se nakonec budeš trápit .... jinak je to těžký radit, kde a jak hledat, máš koníčky? něco co tě baví? já třeba jsem manžela potkala při hraní online hry .... nikdy jsem se neuměla seznamovat v davu ani na diskotéce .... všechny svoje chlapy jsem nakonec potkala v podstatě na internetu ..... ne na seznamce ... ale nedopadlo to špatně ...... nicméně jsi vážně mladá, nečekej, že teď najdeš kluka, kterej ti vážně dá to, co hledáš ..... na to v tomhle věku není ani jeden z kluků stavěnej

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist