Nemohl se do me dostat

Otázku položila: zmijozeluvdedic 2.11.2018 22:14

Zdravím. Mám takový problém, když jsem se s přítelem chtěla napoprvé vyspat tak se do mne vůbec nemohl dostat. Nevíme, čím by to mohlo být, měl kondom. Bylo to moje poprvé... Jak nějak ovlivnit to aby se do mne dostal, popř. jestli někdo víte proč se do mne nemohl dostat?.. :( Děkuju předem za odpovědi

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemusí to být nezralostí, mně bylo 23 při prvním sexu a taky to vůbec nešlo. Připadala jsem si uvolněná, přítel nebyl nijak nadprůměrně obdařen a stejně to naprosto nešlo. Trvalo nám to několik dnů a mnoho pokusů, než se to dalo vydržet a hodně důležité bylo věnovat se současně klitorisu. Ale pak už to bylo stále lepší a lepší, neboj. ;-)

  • Také jsme měli s přítelem při první sexu problémy, navíc byl první pro nás oba a bylo nám 20. Takže jsem také toho názoru, že to rozhodně nemusí být nezralostí. I některé moje kamarádky měly stejný problém, takže se to stává docela často. Chce to trpělivost a zkoušet to, nás to stálo taky hodně pokusů, než se zadařilo. Jak už bylo napsáno výše, ať tě přítel nejdříve zkouší "připravit" prsty, zkoušejte taky různé pozice. Na lubrikaci pozor, my měli tu zkušenost, že při přehnané lubrikaci to klouzalo na všechny strany, jen ne tam, kam by mělo :-D

  • Faktoru je hodne :) bud je hodne obdareny, anebo a to si myslim ze je pravdepodobnejsi, jsi nebyla dostatecne uvolnena :) a hlavne at to klouze :D takze pokud jsi nebyla vlhka, dre to a nejde to. :) Tak priste zkuste treba pouzit lubrikant, a at si s tebou trochu pohraje ;)
    Tak at to priste vyjde ;)!

  • macicekkajik2.11.2018 23:20

    Nejspíše na sex ještě nejsi zralá a dostatečně se neuvolníš a nevzrušíš. Počkejte, až si budeš dostatečně jistá, že jsi na sex připravená. Jinak jak už tu bylo zmíněno - větší rozměr, použít lubrikant a především se uvolnit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist