Nemám sexuální pud

Otázku položila: Bývalá uživatelka #103898 23.2.2014 17:22

Zdravím, mám menší problém a doufám, že byste mi mohli pomoci... Je mi 17 let a nemám vůbec žádný sexuální pud. Mám půl roku přítele, jsem ještě panna a tak mi to vyhovuje, intimita se mnou nic nedělá. Občas se s přítelem mazlíme a líbáme, ale já to dělám spíše kvůli jemu, ne mě. Nechci říci, že se mi to nelíbí, že bych se na to necítila, nebo byla nervózní. Prostě a jednoduše nedokážu vidět v lidské intimitě nic svůdného ani lákavého, přítel mě nijak nevzrušuje (přitom má metr osmdesát, má hezké svaly a milý obličej). Nevím, jak mu mám vysvětlit, že když jsme sami většina mých citů je lež… Moc prosím, nemáte nějakou radu? Svého přítele miluji a moc mi na něm záleží, chyba je určitě někde jinde…

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Napadají mě dvě možnosti. Buď jsi frigidní, což si ale myslím, že by tě to pak ani netrápilo, že tě intimnosti nevzruší a druhá možnost je, že jsi ještě na tyhle věci mladá a nepřipravená. Každý dospíváme jinak a že v dnešní době sexují 14 leté holky, to neznamená, že jsou v tom věku připravené všechny. A v tom případě to chce čas. Bohužel je těžké to vysvětlit partnerovi, ale horší by bylo, kdyby ses do něčeho nutila. Takže asi nezbývá nic jiného, než si s ním promluvit, že ještě nejsi připravená postoupit dál a potřebuješ čas. Držím palce ;-)

  • Souhlasim s anonymkou. Ja zacla svuj sexualni zivot velmi brzo a do tedka toho lituju. Byla to kvuli pritele ktery byl starsi a me bylo na prelomu 13-14 let. Nechala sem se zlakat a reknu ti ze sem v tom taky nic nevidela a ani mi nic moc nebylo prijemne a vse byla jen pretvarka. Postupem casu sem se citila pripravenejsi a dokonce sem zacla byt ta co mela k sexu iniciativu a zacli provokativni sms a celkove nas sexualni zivot zacal byt jiny. Vsechno sem zacla prozivat uzivat si a vybirat co je mi prijemne a co ne. Clovek k tomu asi musi dospet a nebo je tady ta uz zminena frigidita, ale v tom soulasim ze by te to asi netrapilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist