Nemám ráda lidi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179234 17.4.2022 21:14

Dobrý večer, nemám ráda lidi. Jsou zlí, pomlouvacni, hlavně ženské. Jsem proto ráda sama. Problém je práce. Je to během půl roku co vystřídám už třetí práci snad. Proč? Protoze ti lidi v práci jsou hrozní. Jak to promlouvá, jak je to zlé.Jedine co mě drží, že se chce šéf s nama domluvit na práci příští týden. Kvůli tomu do práce přijdu. Jinak už bych tam nešla... Nešla. Nemám ráda za to lidi, jak se chovají a nechci pracovat s lidma. Jestli mám přátelé kamarády kamarádky? Nemám, znám ženské jaké jsou a chlapi, ti by chtěli jen jedno. Kašlu na všechny jsem ráda sama. Nevím co dělat za práci, kde nepřijdu vůbec do kontaktu s lidma.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha18.4.2022 9:18

    V tvém případě (podívala jsem se i na předchozí otázky a diskuse), čím víc se budeš lidí stranit, tím míň je budeš chápat, a tím víc se budeš dostávat do konfliktů. Ano, na světě je minimálně půlka lidí introvertní, chtějí svůj klid, ale zevšeobecňování, které praktikuješ ty, je až nebezpečné. Souhlasím s názorem, že by sis měla nechat pomoci od odborníka.

  • Myslím, že už bys to měla řešit s odborníkem...vadí ti bráchovi přítelkyně, v žádné práci se s nikým nesneses. To chce začít řešit

  • já z toho co píšeš tady i v tom druhém dotazu mám trochu pocit, že ty ke všem lidem přistupuješ takto a to i včetně závisti, že jsou druzí kamarádi a vzájemně si pomáhají.
    pokud bereš lidi jako zlé a hnusné tvory se kterýma není radno si vůbec něco začínat, tak at chceš nebo ne, je to z tebe cítit. opovržení, nechut a to prostě nezamaskuješ. a nikdy takhle přátele nezískáš a vždycky to dopadne stejně - lidi se tě budou stranit, nebduou chtít s tebou pracovat, natož ti pomáhat. Málokdo má totiž rád vedle sebe nafrněného člověka co si myslí že je vlastně neco víc než druzí. A to že jsi ráda sama - mně to připadá spíš jako poza ve stylu z nouze ctnost.

  • Možná bych začala spíše hledat problém v sobě než v druhých lidech. Buď máš od lidí až příliš velké nároky na to, jak by se měli chovat nebo si přitahuješ k sobě právě ty špatné lidi, jak se říká vraná k vráně sedá. Je jasné, že pokud někam přijdete a hned si na všechny uděláte obrázek, jak jsou zlí, tak se k Vám hezky chovat nebudou. Ono se to nezdá, ale většina lidí umí vyčíst, jaký má postoj druhá osoba.

    Já mám taky ráda svůj klid, ale nikdy by mě nenapadlo hned všechny lidi odepsat. Chovám se k lidem s respektem a hlavně hezky. Taky se mi to vrací, protože jsem obklopována skvělými lidmi.

  • Francy17.4.2022 21:41

    Hrobař?

  • macicekkajik18.4.2022 8:16

    Chápu tě, vnímám to úplně stejně.Také jsem převážně samotář Ale bohužel, člověk se musí naučit s lidmi vycházet, pomlouvání ignorovat. Vždy se setkáš s nějakými lidmi, minimálně s nadřízeným. Já jsem nekonfliktní povaha a člověk, který si dokáže zjednat respekt. Jen tak si někoho k tělu nepřipustím a lidé to berou. Pokud jsem měla s někým problém, tak jsem mu to řekla přímo do očí a byl klid. Pracuji teď sama pro sebe (účetní) a věř, že práce s lidmi je děs. Já to vždy brala tak, že do práce chodím, abych si vydělala a ostatní mi jsou buřt. Pokud si kamarádky udělám, tak dobře, pokud ne, svět se nezboří a jedu si dle svého a nejlépe jak umím.

  • Dělejte u zvířat kravín , prasecak...kontakt s lidmi minimální většinou ( záleží na vykonávané práci ) a jedinej s kým musíte komunikovat je vas vedoucí .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist