Nemám na sex takovou chuť jako partner

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387316 11.7.2018 7:06

Ahoj,
Je mi hrozně divné tohle řešit, když mi je dvacet, ale včera se nám s přítelem stala nemilá věc. Jsme spolu dva roky a vždycky byl sex úplně v pořádku. Ze začátku protože jsem se nevídali denně, tak co jsme se potkali vyspali jsme se spolu. Teď ale u přítele bydlím pár měsíců a protože jsme oba mladí bydlíme u jeho rodičů ( plánujeme stěhování). Vzdycky byl sex v pohodě, ale teď jak se vídáme často, mi přijde že partner chce sex skoro denně. Když jsem na to neměla chuť, snažila jsem se uvolnit a což se povedlo u užili jsme si to, ale včera ať partner dělal co mohl, tak jsem byla jako z kamene, myslela jsem jen na praci a chtěla mít celkem klid a na sex jsem neměla ani pomyšlení. Ne že bych byla unavená spíše jsem se nedokázala vzrušit. V polovině jsem už fakt nemohla a musela jsem to přerušit což pro něj byla velká urážka a dost jsme se chytli. Vím měla jsem mu říct hned ze začátku že ne, ale myslela jsem že na to začnu mít chuť.
Nevím co s tím jak mu mám vysvětlit že za to nemůže. Prostě mám na to chuť tak nějak nepravidelně. Někdy mám chuť skoro denně a jindy to týden az dva bez sexu přežiju s přehledem.
Partner naráží i na to, že mě nedokáže udělat vaginální orgasmus, ale to jsem sama nikdy neměla. Větu ukončil tím že s tímto předtím nikdy problém neměl a ve mě to vzbuzuje dojem že je semnou něco špatně. :(
Nevím co teď, jak to napravit, co říct.

  • 11.07.2018 12:11:31 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nic s tebou špatně není, každý prostě nemá chuť na sex každý den, musíte si promluvit, jinak váš vztah zkrachuje. Když nebudeš mít chuť, prostě řekni ne, ale věnuj se příteli, aby si "užil" i tak a byl spokojený :-) on by taky neměl být sobec a myslet jen na sebe a "machrovat", jak dřív neměl problém, některé holky prostě orgasmus nemají :-)

  • Musí se uskromnit. Někdo prostě nemůže sexovat pořád. Většina lidí to nezvládá. Řešíš i něco jiného. Když to nejde, tak by to měl pochopit. Mimochodem- vaginálního orgasmu nedosáhne plno žen. Některým to prostě nejde. To, že jemu vadí, že se musí snažit uspokojit tě jinak je jeho problém. A jestli se jenom udělá a pak odpadne bez ohledu na tebe, tak je pěknej sobec.

  • Pokud se v tobe snazi vzbudit pocit, ze to s tebou je neco špatně, je to manipulator. Moc dobre to znam a davej si na tohle pozor, protoze timhle to zacina. Jak se k tobe chova jinak v jinych situacich, protoze podle me pokud je takový v sexu, nebude to uplne koser ani jinde... Nemate deti, dej si pozor, nez si je s nim pořídís...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist