Nemam kamaradku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426001 30.6.2021 15:11

Ahoj. Mam krasne manzelstvi, uzasne deti, skvelou rodinu... ale driv jak jsem byla sama, mela jsem vzdy blizkou kamaradku se kterou jsem mohla povidat o vsem..... Kdyz jsem se vdala, zacala jsem vice hlidat soukromi nasi rodiny. Mohla bych rict , ze mi nic nechybi.... ale ted po par letech najednou mi nejake to pratelstvi chybi... je mo lehce pres 30let.... Ziju v takovem tom stereotypu starani se o deti, domacnost a prace venku.... manzel je opravdu uzasny... ale kdyz si uvedomim, ze jsem mela tolik pratel a ted nemam nikoho, nikdo mi nezavola... kazdy mame sve rodiny.... nikoho nezajimam 😃 tak je mi z toho nejak smutno ze nemuzu mit normalni kamaradku, ktere by i na me zalezelo a me na ni 🙂 ale mozna to neni dobre a mela bych se hlavne soustredit na rodinu... nabyla jsem pocit ze jsem neoblibena a nezajimava 😀 manzel rika , ze je on moje kamaradka 🤣 co si o tom myslite? Jak se mam k tomu postavit....ted me to trapi nejak víc a vic

  • 01.07.2021 19:32:10 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj neznama, v posledni dobe to citim uplne stejne... Jen s tim rozdilem, ze deti nemame, jen psa, bohuzel o mimco se snazime uz pres dva roky. Ted jsem rok doma, v praci uz to neslo s vice duvodu.A zatim jsme si rekli, ze budem plodit dite, tak se do prace nezenu. Manzel je fajn, ale uz mi to doma leze na mozek, jen varim, peru, uklizim atd. Na druhou stranu mam vice casu na sve konicky. Ale nejak se citim sama, manzel vi kde me najde, tak ho moc nezajimam, jen kdyz se hadame. A kamaradky jsou bud s detmi nebo odstehovane mimo mesto, Semtam nekoho vidim, qle je to tak jednou za rok. Ja jsem pomerne domaci typ, nepotrebuji furt nekde litat, jak manzel, kterej se doma parkrat za den otoci. Asi mi hlavne chybi nekdo kdo mi bude opravdu naslouchat a naopak. Mozna je to vekem po 30ce..

  • Upřímně, nikdy jsem neměla ráda ty lidi, kteří když s někým začali chodit, všichni kamarádi pro ně skončili. Jsem doteď ráda, že jsem si našla jak čas na přítele, tak přátelé. Tak aby se obě strany cítili, že je nezanedbávám. Upínat se ještě více na rodinu? To bych za sebe nedoporučovala, mně by opravdu chybělo sednout si s kamarádkou, dát si víno, popovídat si o všem. Ale každý to vnímá jinak. Pokud vám kamarádi chybí, musíte přijít na to, jak je najít. Například začít cvičit dejme tomu jógu a tam se seznámit8-.

  • Myslím si, že je normálne mat rodinu a nejakú kamarátku, alebo kamarátky. Je pravda, že je to trochu iné, ako keď som bola bez manžela a syna, ale stále mam par dobrých kamarátok. Ono je to fajn si s niekym ísť na chvíľu sadnúť na kávu a len tak pokecat, alebo sa niekomu nestrannemu občas vyžalovať, ísť na nákupy, osláviť sviatok.. . Ono nie je dobre sa úplne upnúť na rodinu, treba ostať aj sam sebou. My mame tiež s manželom výborný vzťah, ale niektoré veci je lepšie riešiť s kamarátkou. Podľa mňa by bolo fajn, tak ako už iné kočky tu píšu pokúsiť sa skontaktovať nejakú "bývalú" kamarátku, pripadne nájsť novú podľa tvojich záujmov... Kľudne aj oboje. Zrejme to tak aj ty cítiš, inak by si tu nepísala. Je normálne, že ti to chyba.

  • Souhlasim s predchozimi komentari, podle me neni dobre se "odriznout" od sveta a zit Jen pro manzela a deti...urcite doporucuji zkusit obnovit nejaka pratelstvi z minulosti (treba maji taky deti a na hriste muzete jit spolecne, po nejake dobe zajit na kafco/vino jen bez deti a tak..). Nebo zkusit najit Nova pratelstvi, novy konicek kde se seznamite..navic jestli vas to trapi, urcite a tim neco udelejte, uvidite ze nakonec se budete citi lip a cela rodina to.tak inbude vnimat :-)

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist