Nemám fantazii :D

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50653 30.1.2012 16:02

Ahoj, chtěla bych poradit co mám příteli koupit k narozeninám. Tak nějak mi dochází fantazie a nakupování dárků je pro mě horor :-D. Příteli bude 26 roků a tak nechci kupovat nějaké blbosti, ale něco co opravdu ocení. Poradíte prosím?

Děkuji za rady :) teď mám nadčím přemýšlet :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží na financích, já příteli nejraději kupovala řetízky, přívěsky, náramky no a jednou jsem mu koupila nechutně drahé hodinky, protože jsem si začala konečně vydělávat a chtěla jsem mu udělat radost :D ...z hodinek měl asi největší radost, protože v tu dobu shodou okolností přišel o své milované.

    Nebo jsem viděla hezké věci ve fotolabu, hrozně mě zaujalo třeba tohle: http://www.fotolab.cz/fotodarky/dekorace/sklenene-srdce.html Ale mají tam i jiné krásné věci.

    Taky jsem manželovi kupovala voňavky, ale to protože jsem přesně věděla jaká se mu líbí, jinak bych si netroufla. Ted jsou populární erotické hry, tak třeba i to by byl dobrý dárek:)

  • Petra1234530.1.2012 16:07

    No můj přítel má rád pivo :D takže jsem mu k jedněm narozeninám kupovala balík belgických piv, k Vánocům jsem mu kupovala holící strojek, no a pak klasika - trička, mikiny, stříbrný náramek... ale já jsem spíš pro dárky, které pobaví :D

  • Já jsem posledně kupovala příteli radiobudík s projekcí času, není to špatné :-)

  • Záleží na tom, kolik do toho chceš investovat peněz. :)
    Pěkné jsou všelijaké šperky - řetízky, náramky, prstýnky. Potom je i dobrý dárek nějaký upomínkový předmět - polštářek s fotkou, hrníček, tričko, kalendář... Dneska si můžeš nechat dát fotku prakticky kamkoli. :)
    Záleží i jaké má koníčky - třeba můj přítel miluje fotbal, tak jsem mu koupila k narozeninám pořádný balon. :D Kamarádka s přítelem zase chodí hrát tenis, tak dostal k svátku jednou tenisové míčky. ;)
    No a pokud do toho chceš opravdu vrazit peníze, tak nějaký zážitek. Můj přítel bude mít v letos kulatiny, a tak mu chci dát jako dárek třeba tandemový seskok nebo jízdu v nějakém Ferrari. :D Na internetu je plno nápadů, zkus pohledat. :P Je tam i plno "vtipných" blbostí. :)

  • Katka17730.1.2012 21:04

    dálniční známku :-D tu opravdu uvíta :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist