Několikanásobný sex během noci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407501 4.11.2019 21:14

Pěkný večer,
tahle otázka by měla být spíše pro pány, ale snad některá z vás bude znát odpověď na mou otázku. Ptala jste se některá z vás, co prožívá muž po několikanásobném sexu během noci, když se udělá třeba dvakrát? S přítelem jsme o víkendu měli sex, právě dvakrát se udělal, no a pak mi říkal, že už ne, že už to vážně nejde a byl hned takový už odtažitý. Ze zvědavosti jsem chtěla vědět, co teda cítí, protože hádám, že to bude asi něco jiného než cítím já, ale nějak se neměl k odpovědi. Jestli je to hloupá otázka, tak se omlouvám

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poznám pánov, čo nemajú problém aj 3x za noc a viem, že to nie sú len reči ;-) Záleží od muža, orgazmus ich fyzicky veľmi vyčerpá (je to vecou hormónov) a pre niekoho to môže byť príliš, lebo na druhýkrát mužovi proste trvá dlhšie, než dosiahne vyvrcholenie... Pre niekoho je to zas priemer, je na to zvyknutý a nerobí mu to problém. Ak to tvoj partner nezvláda, radšej si užite jeden dlhší sex a nedeľte to ;-)

  • Z mých zkušeností se to dost liší. Někdo dá jedno kolo a potřebuje čas - dál už to buď nejde, nebo je penis méně citlivý, někomu je to i vysloveně nepříjemné. A jsou i tací, kteří dají bez mrknutí oka několik kol za sebou a užívají si všechna. V tomto co muž, to jiné vnímání, výdrž, citlivost a všechno.

  • macicekkajik4.11.2019 21:35

    Ahoj, ono je to těžké. Ženy mohou, dá se říci pořád. Když jsou muži mladí, tak četnost může být i více jak 2x za sebou, ale jak muži stárnou, tak se četnost snižuje a je třeba delší čas na to, aby mohli znovu. Záleží i na tom, jak často mají sex a na tom, jak často onanují. Muži se o tom neradi baví, jednak kvůli egu a prostě je to pro ně ponižují, že nemají takovou výdrž jako ženy.

  • Poprvé je to silný prožitek a penis je citlivý. Podruhé to někteří muži při větším vzrušení zvládnou ihned, jiní potřebují čas. Prostě se jim penis neztopoří, nebo je jim to nepříjemné. Můj muž potřebuje čas alespoň hodinu a podruhé má penis méně citlivý. Potřetí je to velmi zřídka a někdy má problém s vyvrcholením, nebo cítí nepříjemné pocity. Ženy mohou častěji a není problém několikanásobné vyvrcholení. U mužů je to logicky jinak. Potřebují být schopni oplození a to nelze každou hodinu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist