Neklidný spánek 4 měsíčního dítěte

Otázku položila: alenabartackova 13.7.2015 7:13

Ahoj ženy, potřebuji poradit. Malá spala už od narození celou noc, tj.od 20-21h do 5-6h, ale poslední 2 týdny z ničeho nic ze dne na den začala špatně spát. Usne jen tak, že se s ní houpu na míči (dřív usnula v postýlce, kde jsem ji držela za ručičku), v noci se strašně chruje, převaluje, usíná kolem 22.hod, kolem půlnoci, 3.hod, a 5. hod se vzbudí, dám mlíčko a zase většinou usne. A přes den vypila vždy 120ml po 3-4hodinách, dávala si i 3hodinové spánky, ale teď vypije 90ml za to po 2 hodinách a usne vždy tak na půl hoďky, protože se zase chruje, všechno ji vzbudí,...jak kdyby nemohla pořádne tvrdě zabrat, nevím...přes den je pak akorát protivná, jak je nevyspalá a je vidět, že by spát chtěla, mne si očička, ale nejde jí to...vy netušíte čím by to mohlo být a jak jí pomoct mít zase dobrý kvalitní spánek?

  • 15.07.2015 16:35:18 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslim, ze tech duvodu muze byt nekolik:/ muzou ji rust treba zoubky, nebo ji vadi to teple pocasi, ma spurtik, nebo se jedna o zmenu v dusledku vyvoje, potrebuje casteji maminku... nam mala do 4 mesicu take usinala sama, od te doby jen u prsa... u toho denniho spani je dobre zkusit malou zase uspat, aby se lepe vyspala, protoze se rika, ze dobry denni spanek zlepsuje i nocni spani. z nasi praxe - to druhe spinkani po znovuuspani byva casto (ne vzdy) delsi, nez to 1.

  • Met ohle mala zacla delat taky. U nas za to ale.mohla.nemoc. 3 dny se prevalovala, pak.mela prujem a zacla.odmitat jidlo (z 200ml jsme byli na 50ml)...zasla.jsem.k doktorce, ta nam udelala stery a mala chytla hemofila. Valcime s tim skoro 14 dni. Prijem uz nema, ji uz pomalu i sve porce, a dnes v noci spala poprve klidneji. Nevsimla.jsi si treba zachvatu place z niceho.nic?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist