Neklasifikace na střední

Otázku položila: Bývalá uživatelka #160714 7.6.2015 20:19

Ahoj, potřebuju poradit. Kolik můžu mít maxiálně "eNek" na střední na konci školního roku? Každý říká něo jiněho.
Děkuji :)

  • 08.06.2015 9:39:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Marlena7.6.2015 20:28

    Myslím si, že to je závislé na školním řádu a ten si každá škola sestavuje sama. Není nic jednoduššího, než si na webovkách tvé školy najít školní řád a tam se to možná dočteš.

  • Pokud si to dobře pamatuju z průmyslovky, tak to bylo celkem jedno. Ale existovalo takový nepsaný pravidlo, že víc jak asi 4 se nedávali, protože je téměř nemožné, naučit se pořádně látku za celý rok na tolik předmětů, během třeba dvou týdnů... Takže, když se stalo, že někomu vycházelo hodně neklasifikací, tak dal učitel místo N pětku a musel se dělat na konci srpna reparát... Myslím, že tohle je hodně individuální. Záleží na tom, jaká pravidla má škola a také na přístupu každého učitele. Hodně to ovlivní i důvod, proč máš neklasifikaci. Pokud by to bylo třeba z důvodu nemoci, určitě ti vyjde většina učitelů vstříc, jestli jsi chodila za školu, tak bych nějakou vstřícnost nečekala. Na tvém místě bych obešla učitele, a zkusila se s nima domluvit, klasifikaci ještě asi uzavřenou nemáte, takže by třeba stačilo z některých předmětů napsat písemku a N bys nedostala...

  • Nevím, ale řekla bych že to závisí na typu školy a na tom, jak to má nastavené...

  • Určitě záleží na škole... já ze zdr. důvodů si vždy podám prodloužení klasifikace a oni mi to prodlodlouží max o 3 měsíce. (mám soukromou školu):-) Ale co si budeme povídat písemky po domluvě lze dopsat z vlastní zkušenosti i do týdne - max dvou :-) Zkus zajít za učiteli nebo je kontaktovat přes email.. hlavně to řeš ..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist