Nějaka rada by mi "bodla" :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57301 6.7.2012 23:01

Takže ... Nejsem z toho nějak na zhroucení, ale byla bych ráda za názory nebo rady .. :D :) .....
Začnu od úplněho začátku... Dva roky zpátky jsem měla moooc dobrého kamaráda .. Ve všech situacích jsme si rozuměli smáli se proste mi s ním bylo dobře venku ... Jenže já si v tu chvilku vybrala jiného... Byla sem s nim dva roky.. Vztah jako takový byl skvělý .. Jenže on mi nevěřil nebo nedůveřoval tak jako já jemu a tak jak to ve vztahu prostě má být a už mě přestalo bavit poslouchat jeho nesmyslný kraviny ... Byla sem hodinu bez něj a on mi už psal " tak co rande.. uživáš si to tam s ním" Myslela sem si že si děla srandu , ale já za nim pak šla a on byl hnusnej protivnej -.. Bylo to tak furt celý dva roky ... Musela sem si smazat facebook , ukazovat mu telefon .. Vždycky za něcí byl nekdo jinej .. On mi to vysvětloval tím, že se o mě bojí ale proste kdyby mi věřil, tak tuto neděla.. On se taky baví s jinejma a věřim ani mě nenapadlo že by mohl třeba jen flirtovat s jinou .. Už s ním dva měsíce nejsem proste už sem se odmilovala nebo mi to lezno na nervy furt to jeho podezírání.. Jemu ten můj kamarád vadil , proto sem se s nim nebavila.. Celý dva roky sem se na něj skoro ani nepodívala , protože jinak už bylo zle .... S EX se vídám furt.. Sme spolu den co den venku a bavíme se , jenže on mě furt miluje a snaží se abych se k němu vrátila.. Mě to přidě ale až přehnaný furt se po mě sápe a chce se líbat a furt něco.Dva dny zpátky mi udělal totální scénu , protože mi v mobilu našel v mobilu kontakt LUKAŠ :) .. Byl hotovej z toho smajlíku totálně na mě řval pak si to uvědomil a omlouval se mi . Já sem s nim ráda venku ráda s ním trávím čas .. Jen tuto mu nedokážu vysvetlit .. Řeknu mu stokrááát nedělej to a on to furt děla a když se seberu a du pryč tak se urazí.. No ale ať už konečne jdu k věci.. Ten můj kamarád - mě se líbil v tu dobu před a teď jsem s nim už byla dvakrát venku a je mi s ním fakt dobře - tak jako dřív a on byl myslím si podle reakce docela i ád že s ním už nejsem a okamžite navrhnul že mužeme nekdy zajít znovu ven ... Když se muj Ex dozvěděl, že sem s nim byla venku začal mi nadavat že do nej davam nervy a tuto at nedělam atd.. Furt mě ted za nim posíla a mě to mrzí .. Jenže ja proste už myslím na to že bych nekdy v budoucnu sním neco mohla mít a on mi řekl že jsetli ho mám rada tak at se s nim nebavim protože až teprvs potom mi ukáže scénu .. Proste mu nedokážu vysvetlit , že už je moje věc co dělám že ja se do něj taky necpu .. Kvůli tomu že on je na tuto hnusnej a proste si mě braní nebo nevim jak to popsat se nesmim bavit i nadale s jinejma jo ??.. No co myslíte na tutu ceeelou situacu a s tím kamarádem.. Myslíte že ho to někdy přejde a nechá mě bavit se i s jinejma klukama ? Myslíte že není vůči jemu začit si neco s tim kamarádem?? ..

Ted to čtu znovu a krapet sem to zkomolila :D
OPRAVA: ......bavíme se , jenže on mě furt miluje a snaží se abych se k němu vrátila.. Mě to přidě ale až přehnaný furt se po mě sápe a chce se líbat a furt něco.Řeknu mu stokrááát nedělej to a on to furt děla a když se seberu a du pryč tak se urazí.. ...
tO OSTATNÍ snad už pochopíte .. Aspon přibližně :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak abych si to zrekapitulovala... Tvůj ex si tě přivlastňuje jako nějakou věc, ty nejsi schopná se tomu bránit a kamarád se trápí!! Podle toho co píšeš, řekla bych, že je Ti něco pod 20let. 2 roky se vyhýbat kamarádům, se kterými je Ti dobře, jen aby Tvůj ex nežárlil, tomu se říká nepřímá manipulace z jeho strany (vidíš, docílil svého). Pokud se s ex pořád stýkáš a možná dochází i k sexu (alespoň tak jsem to pochopila), tak Tě k němu něco táhne. Jenže... Tvůj ex se nikdy nezmění a do budoucna bude ještě hůř. Koukej se od něj odpojit, nemyslím jen citově, ale i sexuálně, tedy pokud spolu stále něco máte. Pokus se mu nějaký čas vyhýbat a najdi si činnosti, kde ex nebude figurovat, naopak budou s tebou jiní, například kamarád ;-). Žárlivost povětšinou přechází do stavu agresivity. To, že Ti ex leze do mobilu i přes to, že už nejste spolu a prochází, co v něm máš, je sprostý. Pokud je Ti dobře s kamarádem, choď s ním ven, třeba z toho bude láska a i kdyby nebyla, bude Tě mít alespoň kdo chránit!!!! Drž se a nenech sebou manipulovat.

  • Ahojky já být tebou , tak na pár týdnů se od EX zvdálím, nechodím s ním ven, prostě nikam ....musí pochopit že už nejsi jeho , a pokud se budete nadále vídat , bude to on brát , jako že má stále u tebe nějakou šanci a bude ti vše okolo ničit... A co se týká kamaráda , proč by jste nemohli spolu zajít ven ? :-D to já bych chodila ..třeba se zamilujete , a nebo zůstanete nadále jen přátelé ;-) Tvému EX bych nedovolila koukat se mi do mobilu , to je soukromá věc ... Musíš se mu prostě vzdálit , ať píše nebo volá , ignoruj to ... jednou může z jeho žárlivosti , být i napadení ..proto je lepši se mu stranit .. po čase , se můžete třeba někde potkat , a může vše být jiné .. jak se nebudete vídat , zapomene ...ale chce to čas , moře času ... a dneska , i když by ti vyhrožoval po telefonu , můžeš ho postrašit , že ho udáš na policii ... aby sklapnul ..

  • Ahoj, no já nechápu, proč se svým ex ještě ztrácíš čas... Promiň, nezlob se na mě za můj názor, neznám ho, ale podle toho, co píšeš, je to normální blázen. Já jsem třeba ve vztahu taky dost žárlivá a poté, co mě můj ex jednou podvedl, jsme byla i neskutečně podezíravá, ale NIKDY bych nikomu nekontrolovala mobil nebo nenařizovala, jestli může mít facebook, to se prostě nedělá. Píšeš, že ses odmilovala, tak za to buď ráda, protože kdybys do něj byla zamilovaná a on ti stále dělal takové scény, bylo by to pro tebe daleko horší. Nevídej se s ním každý den, nepiš si s ním, dej mu nějak najevo, že už s ním nejsi a že nemá právo ti do všeho zasahovat. On si to časem uvědomí. Je to možná kruté, ale je to tak.
    No a jestli by bylo nefér, aby sis začala něco s kamarádem? Rozhodně nebylo. ;) 2 roky jsi snášela kontrolování a zbytečný stres, nezasloužíš si trochu spokojené lásky? :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist