Nehty(vroubkaté)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69398 15.7.2012 11:38

Dobrý den ..hrozně mě trápí vroubkaté nehty ..Mám je tak pořád ..mám na nich hrbolky a vypadá to hrozně i mně to štve .Je mi nepříjemné někde něco ukazovat rukama a pod.Nevíte někdo co na to ?
A ještě jedna otázka ..Je mi 14 a mám malinké zuby nikdo od nás je tak nemá .Mamka mi říká ,že mi ještě vyrostou a srovnají se ,a že se mi srovná i mezera mezi zuby co mám ,ale moc tomu nevěřím .Nemůžu se ani usmát .....protože to vypadá hrozně ...děkuji všem za rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak k těm nehtům - může to být klidně nějaká nehtová mykóza, plíseň, já bych zkusila zajít třeba na manikúru do salonu, ona by ti určitě manikérka pověděla, co to může být, jestli se to spraví samo pomocí nějakých přípravků, nebo by to chtělo zajít na kožní. Anebo to můžeš ukázat i své dětské doktorce/doktorovi, taky by ti určitě řekl, co s tím. ;) Já takhle neporadím, bohužel, nevidím to.
    A s těmi zuby - je ti 14, to se opravdu ještě mohou změnit. A co ti na to říkala zubařka? Jestli chodíš pravidelně každého půl roku, tak to asi nic není, jinak si myslím, že by už zubařka podnikla nějaká opatření. ;) A jestli o tom nemluvila, tak jí to při další návštěvě řekni, že ti to vadí z estetického hlediska a ráda bys věděla, jestli se to samo spraví, nebo co by k tomu bylo potřeba. Určitě by ti také poradila. ;)

  • Se zubama bohužel neporadím:-) Ale ty nehty, jak to popisuješ, měla jsem úplně to stejné. Bylo mi řečeno, že mi zřejmě chybí nějaké vitamíny a v lékárně mi doporučili výživu na nehty Donna Nails. Je lepší koupit si to dvouměsíční balení a opravdu poctivě užívat až do konce. Hrbolky mi zmizely, nehty mají i hezčí barvu a tolik se nelámou. Můžeš vyzkoušet:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist