Nehty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71608 4.12.2012 10:08

Zdravím holky,mám dotaz budou Vánoce a chtěla bych si nechat udělat gelové nehty.Jedna paní tady ve městě je kadeřnice ale dělá i nehty...Chce za udělaní gelovek 300,- kč což podle mého není moc...Nehty mám své pěkné ale občas se mi pekelně lámou :/ tak se chci zeptat vás kdo už gelovky měl,nebo má zda je to dobrá investice udělat si nehty.díky:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem je měla jednou, nelámaly se vůbec, vzor na nich taky krasne drzel, dokonalost az na to, ze musis chodit na doplneni, protoze to odrusta a je to videt a to se mi nechtelo, tak jsem je sundala a radeji si upravuju svoje nehty doma, mám je kvalitni, nelámou se mi ani kdyz jsou dlouhe, nekdy mi clovek nechce verit ze nejsou umele, takze me to vyhovuje vic, nez se otravovat s doplnovanim. Vsak to zkus a uvidis ;-), treba ti to bude vyhovovat a kdyz ne, nic se nestane, sundas a nehty porostou dal :-)

  • Pokud je paní šikovná, tak ti udělá kvalitní nehty, které vydrží až 3 týdny a pak se musí na doplnění. Ale zase pak se 3 týdny o ně starat nemusíš. Já jsem taky manikérka a gelovky jsem nosila rok v kuse. Zničila jsem si teda fest svoje nehty, protože je dělat sobě je něco jiného než druhým, tak jsem je po otěhotnění sundala a teď mám svoje pevný, ale lámou se. Záleží tedy na tobě, pokud chceš delší a hezky upravený, nebo jestli budeš m ít náladu a čas si je upravovat sama :-) Jinak 300kč je krásná cena a doplnění je většinou levnější.

  • Pokud se o to budeš strat a budeš chodit na doplňování cca co 3-4 týdny, ano je to super, vypadá to krásně.
    Pokud to chceš jen zkusit (jako já) na krátkou dobu, tak už bych do toho nešla. Vypadalo to hrozně jak to odrůstalo, pak se už i lámaly a své nehty jsem měla trošku poničené.

  • Nosila jsem gelové nehty sedm let. Před narozením syna jsem je sundala a už bych neměnila. Nosívala jsem je docela dlouhé. Po sundání gelu jsem měla své nehty neskutečně zničené. To je jeden důvod, proč bych je už nechtěla. Druhý důvod je, že jsem bez nich svobodnější. Žádné doplňování, žádné lítání mezi doplněním, když jsem si některý zlomila. A to ani nemluvím o tom, kolikrát jsem si nehet urazila tak šikovně, že jsme šílela bolestí. Ale jinak vizuelně to je krása, to se musí nechat :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist