Nehezké bradavky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372561 3.5.2017 17:06

Ahoj, mam problem za ktery se dost stydim. Uz asi od 13 let mam velmi ošklivě bradavky, jsou nafouklé a hrozne velke. Kdyz jsem vzrusena nebo je mi zima tak vypadají normalne a hezky. Vubec si neumim predstavit az se ukazu bez podprsenky klukovi. Uklidnovala jsem se tim ze sem jeste ve vývinu a ze prsa v puberte takhle vypadají, ale bude mi 17 a dost se bojim,ze uz to jiny nebude. Mate to nekdo taky tak? A myslite ze to takhle budu mit uz navždycky? Je mi to dost neprijemny ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • samsonoh3.5.2017 19:42

    Každá žena je má jiné a jsi ještě ve vývinu, takže nevěš hlavu. Ale měla by ses naučit mít ráda samu sebe taková jaká jsi. Nevěřím, že je nemáš pěkné, spíš jen nejsi spokojená. Já je mám zase extrémně malinké a vypadám jako holčička... je to o tom najít si v tom to hezké ;-)

  • Moc si neumím představit jak vypadaj, ale tak hlavně, že budou funkční, ne? :) horší by byly třeba vpaceny nebo příliš malý... :)

  • Mam to asi podobne. Dvorce velke, nalite, pri vzruseni se krasne stahou a vypadaji pekne. Navic mamce po porodu hrozne ztmavly. Tak jsem se v puberte stydela a jeste se bala, ze budou navic jeste tmave. Nastesti ne a jsou porad stejne. Klukum to je jedno, mne uz taky. V dobe, kdyz jsem se stydela, jsem se stejne svlekala az kdyz jsem byla vzrusena, takze jsem to vlastne nemusela resit a pak, jak rikam, jsem si zvykla. Klukum je to fakt vetsinou jedno a pokud ne, neni to ten pravy;-)

  • Take nemam idealni prsa treba na tu velikost co mam mam celkem dost velke dvorce kdyz nejsem vzrusena nebo mi neni zima. Mela jsemjsem z toho mindrak, ale s nynejsim pritelem to neresim

  • Myslím, že je to normální, když ti prsa ještě rostou :) Taky jsme to tak v pubertě měla a pamatuju, jak jsem z toho byla nešťastná :D Ale někdy v 16-17 se to srovnalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist