Nedokážu dosáhnout orgasmu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73241 2.9.2012 22:59

ahoj holky je mi blbé se ptát na tuhle vec na netu..za svuj život sem měla važně moc partneru na sex a ani jeden mě nedokazal udělat..nejhorší je že to nedokažu ani já sama .. ptala sem se na to i mamky a ta mi řekla že sama orgasmus nikdy neměla a to ji je 40 let..je možné že to mam třeba po ní ? nebo že jsem ještě mlada a je na to čas ? jsem docela zoufala když slicham od kamaradek jak je to užasné a ja toho nikdy nedosahla.. dekuji za odpovědi..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podobný problém má spousta žen, i když se to nezdá. Buď orgasmu dosáhnou jen občas, nebo jen masturbací a nebo vůbec. Chce to fakt zkoušet různé techniky, uvolnit se apod. Nejlepší je asi začíst sama se sebou a poznat co dělá dobře právě tobě. Já s tím taky měla problém. Nejdřív jsem nebyla schopná ani sama vyvrcholit, později jsem na to přišla, ale trvalo mi to vždycky hrozně dlouho a povedlo se jen občas. Pak když jsem se poznala lépe, už to pro mě není vůbec problém. A když znáš svoje tělo ty, můžeš pak navést partnera, jak tě má přivést k orgasmu. Přijde mi ale spíš, že na tohle chce stálého partnera, kterého už lépe znáš, se kterým můžeš mluvit o všem a který bude rád zkoušet, co máš ráda a hlavně, se kterým se dokážeš naprosto uvolnit... A uvidíš, že to brzy přijde ;-) Ale asi to nebude pravidelné a vždy tak velkolepé, jak se o tom mluví... Žádná žena nefunguje jako robot, který vždy po pár minutách a správném postupu vyvrcholí... Některým to jde lépe, jiným hůř. Ale pokud si s pozorným partnerem, kterého miluješ, tak ten orgasmus ani pokaždé nepotřebuješ, je to s ním hezké i tak.

  • Ahoj,mě to nešlo ani s partnerem,ani samotné ;) Musíš zkoumat,zkoušet,co se ti líbí.Ted' už mám všechno v pořádku,naučila jsem se uvolnit a šlo to ;)

  • ahoj, chlapem to není... měla jsem 5 sex. partnerů a ani s jedním orgasmus nebyl, sama si ho dokážu udělat, jinak ne... a chlap může dělat třeba psí kusy a nic, je mi to teda blbé před manželem, nemluvíme o tom, myslí si totiž, že je to jeho chyba a je mu trapně, ale není.

  • Třeba jsi ještě nepotkala toho pravého, který by si s tebou dal tu práci. A hlavně na to nesmíš myslet, aby ses maximálně uvolnila. A nebo nebojíš se otěhotnění, chráníš se dostatečně?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist