Něco na nervy...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #223573 20.9.2017 22:13

Holky poraďte, existuje něco na nervy,bez předpisu lékaře? Už jsem vyřízena, malej (5 let) mě dokáže tak vytočit,že sama sebe nepoznavam. Neustále zlobí malou segru (16 měs.) ta ječí,jeho to baví, já pak taky jecim, snažím se ovládat,ale ne vždy mi to jde. Nejhorší je, když začne knucet a bulet, že po něm něco chci, to jsem total.vytocena. Malá už se taky naučila vztekat, tak to mám někdy hned 2x. Jsou chvíle,že fakt vybouchnu a i mu jednu plesknu, pak mi ho je líto, ale fakt mě dokáže total vytočit. No sousedi si musí asi myslet,že jsem magor. Existuje na zklidnění pro mě něco? Medunovy čaj nezabírá :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsou treba i homeopatika

  • dancewomen20.9.2017 22:44

    Ja třeba beru horčík,piju meduňku,modlím se a pláču8-.

  • Konopný čaj (bez THC samozřejmě :-D). Zkusila jsem ho jako mírnější řešení místo antidepresiv, který měli fakt děsivý nežádoucí účinky. Nevím, možná je to placebo/ náhoda, ale pomohl mi úplně zázračně.

  • terryk21.9.2017 7:31

    Bez receptu seženeš v lékárně tuším třeba persen forte, prý to pomáhá. Osobní zkušenost nemam, páč se všem oblbovakum braním jak čert kříži, ale můj muž ji párkrát vzal a účinkuje to. Každopádně by možná bylo lepší situaci řešit s psychologem, pokud se ti to zda neúnosné, a nechat si napsat nějaký antidepresiva.

  • JanaRad21.9.2017 7:59

    Mám podobné potíže, jenže děti mám podstatně starší, ale syn má 11,5 roku a má ADHD + poruchu chování + je děsně rozmazlený (třetí dítko, po dvou holkách kluk, potíže při narození - akutní sekce pro nulové ozvy + pár dalších věcí). Taky jsem zkoušela kdeco, bylinky nepomáhají, občas mi něco pomohlo, že jsem mohla v noci spát, ale jen velmi krátkodobě. teď jsem si koupila Himalájský ájurvédský čaj, včera jsem měla první hrníček a večer jsem zvládla bez toho, abych tady po synkovi řvala jako Tarzan.... Ještě jsem si koupila kapky Šišák bajkalský, ty budu teprve zkoušet. jedu v bylinkách, protože prášky brát nechci, nemůžu si dovolit po nějakých antidepresivech spát na šichtě. Koupila jsem to v obchodě s bylinkami, přímo na jejich doporučení, paní se v tom, dle mého, vyzná. Přesnější účinky můžu napsat později, až tak za pár týdnů.... Ale zkouším vše...

  • Cekas az bouchnes a oba je pretrhnes? Medunka nezabira, tak to chce nejakej silnejsi kalibr. Jdi k obvodni a je to. Napise treba neurol a budes mit klid. Obcas je proste potreba si necim pomoct.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist