Nechuť k sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271696 17.8.2018 9:34

Omlouvám se za anonymitu, ale už nevím co dělat :-( Přítel mě prostě pořád odmítá. Mluvíme o tom, což je pro něj dost těžké, ale tvrdí, že sex se mnou ho baví, užívá si ho, ale chuť na něj přijde tak 1x měsíčně. Jediné co funguje je, že začnu já, ale! to musím začít fyzicky. Když o tom jen mluvím a třeba mu sem tam napíšu i SMS s narážkou na sex, tak nic, to ho ,,neprobudí,,. Jedině když mu stáhnu trenky a to nebaví mě, chci aby taky někdy začínal on :-( Je to hrozně ubíjející, frustrující a nedokážu to skousnout. Epizodu s pornem už jsme taky měli a to už je vyřešeno. Chodí do nové práce a začátky jsou vždy těžké, ale 26 mladému chlapovi přece nemůže stačit sex 1x měsíčně. Samozřejmě, že pak trvá 3 minuty a je po všem, podruhé neexistuje. Co mám dělat? Nějaké bylinkové čaje na podporu libida? K sexuologovi ho nedostanu ani za nic, jen by mlčel. Většinou mlčí pořád a mluvím jen já a on občas přikývne. Vím, že máme problém v komunikaci, ale on takovej prostě je, vždy mlčí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj muž to má podobně... ale řekl mi na začátku vztahu, že sex pro něj není priorita ve vztahu ani nic zásadně důležitého, bez čeho by nemohl klidně půl roku existovat. Po 3 letech společného života to teď je tak, že (na začátku byl sex často) v 99% případů musím začínat já, jinak by ho ani nenapadlo, že je to potřeba. No já jsem zase dost sexuálně založená, takže z toho všeho se třeba v 80% setkám s odmítnutím. Jen pokud jsem odmítnutá opakovaně a delší dobu, tak pak už se s ním pohádám a připomenu mu, že pro mě a ve vztahu obecně prostě sex důležitý je a bez něj v tom vztahu odmítám zůstávat. K takové hádce dojde třeba jednou za 3 měsíce. Jinak sex máme aktuálně jednou za týden, což je pro mě únosné minimum. Taky máme půlroční dítě (a snažení bylo skoro až peklo, když pořád řeší aby ten sex proběhl ve vhodnou chvíli a abychom s ním "neplýtvali" zbytečně, nebo se ptá, jestli to nepočká do zítra a podobně). Teď v létě je to horší, nenávidí horko, nemá vůbec chuť, a je na něm vidět, že se občas přemůže fakt jen kvůli mě. Tvůj chlap to může mít podobně, prostě to pro něj třeba neni priorita a zvlášť teď v tom horku je to šílený. Jinak aby to neznělo úplně negativně nebo že si stěžuju... za tu chvíli jsem si zvykla, už nijak často sex nepotřebuju a měla bych říct, že snad pokaždé když máme sex, tak je to skvělý a podává super výkon :) netrvá to celou noc, ani hodinu, ani desítky minut, ale je to tak dobrý, že do 5 minut jsem spokojená :)

  • HaSha17.8.2018 10:05

    Libido má každý člověk různě vysoké, nepřijde mi nemožné, že by mu to jednou za měsíc stačilo. Otázka je, jakým způsobe mu takový čaj podáš, nemusí se cítit, že je s ním něco špatně. Na druhou stranu 3 minuty jednou měsíčně evidentně neuspokojí tebe. Když je schopen říct, že si sex užívá, tak bych asi zdůraznila, že ty si ho užít nestihneš. Pokud není úplný sobec, bude chtít, abys byla spokojená taky.

  • Ivca.C17.8.2018 10:06

    Pokud hledás bylinky, tak můžu doporučit Kotvičník - dá se užívat ve formě čaje nebo i kapsle, možná i kapky...

  • Mám to s přítelem stejně, když nezačnu já, tak na sex prostě nedojde. Podstrčila jsem mu i bylinky na zvýšení libida, ale neudělalo to s ním vůbec nic (kotvičník a Macu). Říká, že už je prostě vybouřenej a že mu není 16, aby měl sex tak často, takže u nás je tak 4x do měsíce a to ještě někdy ani to ne a jemu se to zdá hodně. Taky mě to hrozně trápí a jsem z toho frustrovaná, a tím si přijdu i nepřitažlivá (i když on tvrdí, že to tak není), navíc si přijdu ve vztahu jako já ten chlap, páč na to mám chuť a on jen vždy řekne, že je unavenej. Máme doma občas kvůli tomu i hádky. Snažíme se o miminko, který strašně moc chce, ale výkon tomu neodpovídá a pro mě je to peklo a přestává mě to i bavit. Taky nevím jak na něj, zkoušela jsem toho hodně, ale nic nezabívá. Teď jsem se rozhodla, že to nechám úplně na něm, aby dolejzal, ale asi se nedočkám.

  • Ahoj, zažila jsem a chápu Tě. Podle mě je zásadní otázka: Bylo to tak vždy , nebo se to náhle zlomilo?

  • Muj pritel taky nema prioritu po milostne strance. Dokonce nam dlouho trvalo dostat se konecne k uplnemu styku. A to neni zadny nervozni mladicek. Proste to tak ma. Snazime se o dite a proste ae domlouvame. Co slz jsem prolila a jeste urcite proleju kvuli pocitu odmitani.. ale dost se to zlepsuje, ucim se respektovat jeho postoj, stejne jako on se uci respektovat ten muj :)
    Zkus si s nim otevrene promluvit a treba najdete kompromis :)

  • Mám to stejně.....
    A nechci aby to znělo škaredě ale jsem ráda, že nejsem jediná kdo má doma takovýho chlapa 8-o
    O sex musím žadonit a jsem ráda když to mám 4x do roka. Často mám stavy jestli mi vztah za to vůbec stojí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist