Nechuť k orálnímu sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69814 21.7.2012 23:45

Ahoj, womenky, chci se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s tím, že by vám partner dole "smrděl", tak že vás to při orálním sexu natahovalo. A případně jak jste to vyřešily? Protože nebýt tohohle tak bych to dělala moc ráda, ale prostě nechci partnera náhodou pozvracet. Mám pocit, že to pochází z takové té tekutiny sexuálního vzrušení ale jistá si nejsem, nevím jak to řešit. Neobviňuju partnera ze špatné hygieny, ani nevím jak to u chlapů je. Jen mě to strašně mrzí. Mám ho moc ráda a vím, že jemu se to líbí, ale neumím to překonat. Nevím jestli jsem prostě jen citlivka, někdy se skoro pozvracím i na veřejných záchodkách.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky tohle řeším někdy taky,ale myslím,že to bude hygienou těžko říct já vždy partnerovi řeknu pokud si ho před samotným aktem nepůjde pořádně vymydlit,že nic nebude.A věř když se umeje je to fakt vzrušující mnohem víc,myslím,že stejně to tak funguje i u žen přeci jenom před samotným aktem s epořádně umyjem.
    Nedokážu si představit,ýe za celýá den běhání a pod,bychom an to tímto skočili upocení no prostě určitě před akci hodit sprchu :-) a když nevíš jak mu to máš říct zkuste si dát sprchu spolu :-)

  • Ahoj, pokud se ti navaluje i na veřejných záchodcích, tak je možné, že jsi citlivější na pach moči, což je normální. Každému vadí něco jiného. Já nebudu tak citlivá jako ty, ale taky mi to není příjemné. Alergická jsem třeba na to, když někdo zapomene spláchnout a pak to tam smrdí. Jinak pokud na to s partnerem vletíme nečekaně a umytí nejsme, tak mi občas taky smrdí, ale pokud je umytý, tak je to úplně v pohodě. Nemám ani problém mu to normálně otevřeně říct, ať se umyje, jinak jen rukou. Zkus to hned po tom, co se partner ppořádně umyje a ať si při mytí stáhne předkožku (setkala jsem se i s chlapem, co to normálně nedělal). Pokud ti to bude i pak vadit, tak nevím čím by to mohlo být.

  • Podle mě to taky bude tou hygienou, ne že by se nemyl, ale pokud chcete orální sex, chtělo by o předtím umýt, jinak smrdí každému ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist