Nechci chodit do tanečních

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392086 14.10.2018 18:42

Ahoj, mám otázku.
Letos jsme se s kamarádkami přihlásily do tanečních. Všechny si našly tanečníka, až na mě. Už jsme tam byly 2x a vždycky to bylo hrozné. Všichni byli spárovaní a já jsem zbyla. Musim tam tancovat s klukem, který je za to placený a chodí tam právě kvůli holkám, co nemají partnera. Je mi to trapné, nesnáším to. Nejde mi to a už tam vůbec nechci chodit. Radši si nechci představovat nějaký prodloužený a závěrečnou! Myslíte, ze bych tam proste mohla přestat chodit? Fakt mě to moc trápí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také teď chodím do tanečních. Máme pořád dámské a pánské volenky... Neustale tedy tančím s někým jiným. Můžu ti ale říct, že nejlepší je opravdu tančit právě s tím, který tam chodí pomáhat. Oni tančit umí a dobře vedou. Takže se potom nemusíš bát, že to tančíte špatně :) ještě tomu zkus dát šanci a kdyby, tak se svět nezbortí a normál odejdeš

  • buccaneerka214.10.2018 18:47

    Já jsem vůbec nechodila a žiju.:-)

  • Francy14.10.2018 20:19

    Taky na mě párkrát vyšel tenhle kluk, vlastně na několik holek a vždycky jsme se mohly přetrhnout, která ho ,,dostane,, :-D Právě s ním jsem se naučila tancovat nejlépe, krásně umí vést, mají ten správný taneční postoj. Moc se mi líbí, když umí kluk tancovat :-)

  • Nepíšeš kolik ti je, ale ani já bych takového tanečník a nezatracovala. Naopak se s ním naučíš lépe tančit a lépe tě povede než spousta kluků, kteří mají problém sami se sebou, aby se něco naucili, jsou často "dreva" a ženská pak hlídá jak sebe tak chlapa a nemá šanci si to tolik užít.

  • Také jsem nechodila a nemám pocit, že bych o něco přišla ☺

  • petulinkaa1314.10.2018 22:26

    nechodila jsem, bráchove třeba ano, jeden šel i dál a dneska? ani jeden to nevyužívá a me to nechybí :-D pokud někdo chodí na plesy a podobne akce, proč ne, ale jinak je to je rarita co zřejmě každý musí mít a mnohdy zbytečně. Je to podobné jako s řidičakem, proč si ho hned dělat v 18ti když někdo vi, že auto mít k dispozici nebude nebo jezdit nebude a až když se k řízení dostane za 10-20let, tak se to teprve učí a bez oživení zaplacených jízd se do toho stejně nikdo většinou nepohrne, protože kurzem se člověk nenaučí řídit,ale naopak ježděním, ježděním a zase ježděním.

  • Zanthia115.10.2018 17:17

    Proč bys nemohla přestat chodit??? Samozřejmě, že je to na tobě. Ovšem kurzovné ti s největší pravděpodobností nevrátí, takže jestli to platili rodiče, měla by ses domluvit s nimi. Nicméně i já souhlasím s dříve napsaným - tihle kluci jsou naprosto nejlepší, protože to fakt umí, je to s nimi daleko snazší. Je to jen náhoda, že tvoje kamarádky mají svého tanečního partnera. Zkus se na to dívat jinak. A tomu co s tebou tancuje to jistě nevadí, jinak by to nedělal. Nemyslím, že by taneční byly nutnost. Já už si z nich mnoho nepamatuju. Ale když už je máš zaplacné, klidně bych tomu dala ještě šanci, když si uvědomíš, že všechny tvé špatné pocity jsou spíš nedorozumění.

  • Pokud tě to nebaví, tak nevidím důvod, proč bys nemohla přestat chodit. Já třeba v tanečních byla jen párkrát a taky mě to zrovna dvakrát nebavilo, tak jsem s tím "sekla." Společenské tance nejsou nic pro mě, mě to vždy mnohem víc táhlo k těm moderním. Dost uvažuji nad tím, že bych možná po letech nějaký taneční kurz zkusila. Koukala jsem, že třeba tato taneční škola https://www.331.cz/streetdance-adults/ má velmi dobré ohlasy. Něco takového by mě navíc dost bavilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist