Nechce vztah

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194438 6.1.2020 19:33

Ahoj, s přítelem jsme spolu byli 9 měsíců, rozešli jsme se ale dál jsme se dokázali bavit úplně normálně, silvestr jsme strávili spolu a chovali jsme se tak jako bychom v tom vztahu zase byli. Teda tak jsem to brala já. Bohužel se ukázalo že z jeho strany to tak nebylo, že vztah nechce. Nechtěla jsem být v té nejistotě a tak jsme to spolu zase řešili. V pátek mi napsal že ten krok udělá a že budeme spolu, ale bojí se dost budoucnosti a že přijde někdo lepší než on a že se to
prostě pokazí. Dnes mi ale oznámil že vztah ruší, nemá ho rád a cítí se jako by měl povinnosti což vůbec není pravda. Z mé strany mu dávám volnost a žádný podpantoflák to opravdu není. Prý to spolu zvládneme, ale nevím jestli chci být v té situaci, nejistotě kdy vlastně spolu budeme/nebudeme, zvlášť když se budeme chovat jako ve vztahu. Myslíte si že je dobrý nápad na něho netlačit a nechat mu prostor nebo zažívali jste něco podobného?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cítí se, jakoby měl ve vztahu povinnosti. Holka, takový chlapec není ještě na vztah připravený a šmahem bych ho pustila z hlavy. Jednoduše se nechce vázat, ale jen užívat. Každý z vás zřejmě od vztahu očekává něco jiného.

  • babillage6.1.2020 20:32

    Nechce, tak at (te) necha byt.
    A ty jeho.
    Mne osobne by hrdost neco takove, jako to nad cim ty uvazujes, nedovolila.
    Prijde mi (i z predesleho dotazu), ze jsi proste jen neco jako jeho zadni vratka. Omlouvam se za vyraz, ale takove "zive onanovatko k dispozici". On vi, ze ty ho chces, on tebe asi (zda se) chce jen na pobaveni, tak misto toho, aby to chlapsky utnul a priznal, tak te jako srab bude drzet "v sachu" dokud neprijde jina ("lepsi"nez ty (neverim, ze mu jde o lepsiho pro tebe))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist