Nechce se mnou spát.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437159 10.2.2021 12:52

Holky mám dotaz.
S přítelem (23 mě je 22) jsme spolu přes 3 roky a poslední půl rok se mu do sexu se mnou nechce..
Dokonce mi nedávno řekl že se dotoho nutí jen aby mi udělal radost..
Nemyslím si že by někoho měl,do práce a z práce chodí pořád stejně jako dřív ani o minutu později,na mobilu nebo počítači moc času netráví prostě všechno je pořád stejné už fakt nevím co za tím je..Ve stresu prý není,zdravotní problémy taky nemá,mazlíme se jako vždycky ale když se začnu snažit o víc tak mě zastaví..Nepřibrala jsem a ani jsem se nějak nezměnila ale mám pocit že už ho prostě nepřitahuju..Mluvili jsme o tom už 100x a stejně mi řekl vždycky jen že je unavený..Nechci si hledat někoho jen na sex,taková nejsem ale už jsem fakt zoufalá..nevím už..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S mým přiltelem jsme spolu 6 let. Je to velký sportovec a celkem si hlídá váhu. Taky měl obdobi že semnou nechtěl moc spát. Často jsme o tom mluvili a pak jsem zjistila ze mu vadi ze pribral a nechce abych na nej sahala. Nasledoval dost dlouhy rozhovor a pak pochopil ze je to hloupost😊nemuze to byt neco podobneho?

  • Francy10.2.2021 13:10

    Vidím to kolem sebe čím dál častěji, sama jsem si tím prošla. Důvod? Závislost na pornu. Samozřejmě jsem o tom ani netušila, jak bych mohla? Bylo to těžké, ale překonali jsme to, podržela jsem ho a nyní je vše ok. Důležité je, aby to chtěli spravit oba. Ale možná to váš případ není, jste spolu od nácti, málo takových vztahů vydrží.

  • Tak asi uz s tebou nechce byt ani ve vztahu a nevi jak to ukoncit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist