Nechce polykat.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410452 14.12.2020 11:40

Čau holky,chtěl bych znát váš názor.
Mám přítelkyni přes 3 roky,orální sex jí nikdy nedělal problém,je v něm dobrá akorát kdykoliv to už na mě jde tak uhne a nechá si to dát na prsa/břicho/obličej.Tak 5x za celý vztah to zkusila dát do pusy a 2x to polkla ale málem se u toho pozvracela,to je to opravdu takový hnus? Kdykoliv se jí zeptám jestli by to neudělala tak mi vyčte že já nevím jaké to je.Pusou jí to nedělám protože když jsem to 2x zkoušel tak jsem u toho prostě dělal kraviny,ona se pak cítila trapně nebo co a od té doby mě k tomu nechce pustit.Chtěl bych jen prostě aby polykala,vím že jí do toho nemám nutit ale chtěl bych jí ukecat.Poradíte mi?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy14.12.2020 12:09

    Tebe bych teda chtěla za přítele 8-o Sám si ji při orálním sexu ztrapnil, ale nejdůležitější pro tebe je, aby polykala? Je mi z tebe zle :O= Sebestřednej, sobeckej ... Jednou by si mi takovou věc vyčetl a neviděl by si už nic víc než dveře z venku. A víš co? Vystříkej se do skleničky a vypij si to sám, když je to taková lahůdka!

  • interstellar14.12.2020 12:24

    Cvič jógu, abys měl pružné tělo, a pak se můžeš do konce obšťastnit sám a přítelkyně si může najít někoho dospělejšího.

  • neukecávat, netlačit. stačí občas zmínit. čím víc ji do toho budeš přesvědčovat, tím více k tomu bude mít odpor. a pokdu to už zkusila a dělalo jí to problém, tak je to opravdu těžké, aby k tomu našla chut zkusit to znovu. a jestli ej to hnus? když se jí uděláš na břicho tak to prostě ochutnej a uvidíš. jiná rada na to není ;-) a prostě ne každá žena/dívka je z toho nadšená.

  • Presne, nepremlouvat. Rict, ze bys chtel, ale nenutit a hlavne nikdy schvalne nepridrzovat hlavu az to na tebe prijde.
    Jestli chces vyzkouset, jake to je, muzes to sam nekdy ochutnat. Poznas, ze i kdyz je to sexy, tak to neni moc dobre.. A to nejsem zadny zaryty odpurce, sama nekdy polknu, ale ne vzdy.. A i kdyz je to az v krku, stejne tu chut citim. Vzdy to ale delam rada, kdyz nechci, tak to nedelam a pritel to respektuje.
    Chut se da ovlivnit jidlem, ale staci treba kafe a je to proste zas nic moc, no.. :-D

  • stupidiack15.12.2020 19:10

    Tak ty jí to dělat nechceš, ale po ní to vyžaduješ? A ještě trváš na polykání? No, já mám dost.
    Chuť spermatu není jednoznačná - každý muž to má jinak. Může být slané, hořké, může být cítit po cibuli, česneku atd. (to je hnus a taky se mi z toho navalovalo), ale u některého muže je nasládlé, a to mi nevadí, ba naopak chutná. :-D
    Chlap je kuřák a občas si dá pivo/víno + asi jedno kafe denně a na chuti to není negativně vůbec znát. Spíš jde obecně o tu kořeněnou stravu. :-/
    Nemám ráda, když je spermatu hodně, proto to chlapovi dělám jen tehdy, když vím, že nemá týdenní půst a nebude toho hodně. :-D

  • Zkus to sám ochutnat. Je to teplé a lehce slané, záleží i na stravě. Pak si utvor názor, proč to nechce. Já to taky nemám ráda a div se nepozvracim, když už to udělám.

  • Muj přítel když se mě zepta jestli se mi může udělat do pusi tak mu řeknu ad nejdřív vypije ananasovej nebo poměrancovej džus jinak mu to nespolku. Ale většinou mu ji nastavim ad se udělá do mě. Ale ty bejt muj přítel tak za tohle bych tě vykopla buď za dveře nebo bych tě to nechala ad si to spolkneš sám. Ne každá žena no má ráda, nejsme všichni stejný.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist