Nechala jsem se nachytat...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89887 27.12.2012 8:56

Ahoj holky,
jsem strašně nešťastná... 25 prosince jsem se rozešla s teď už bývalým přítelem, protože nám to poslední měsíc moc neklapalo, ale hlavně se mi začal dvořit jiný. Psal mi krásné smsky, prozváněl, neustále psal, a hodně mě oblbnul... tak jsem s ním šla na rande, které bylo fakt perfektní a zakončili jsme ho vášnivým líbáním v jeho autě.
Pak jsme se ještě párkrát sešli a na 4 rande se to trochu zvrtlo a vyspali jsme se spolu. I potom mi pořád psal a poslední rande, šli jsme spolu za ruku, vzal mě do aquaparku a byl ke mě hrozně ochotný. A od té doby to trochu kolísá...
Naposledy se ozval 23 prosince, zval mě k sobě domů, že je tam sám a bylo jasné že chce sex. Řekla jsem že ne a od té doby jsme si už spolu nepsali. Jen mi napsal smsku ke šťastným svátkům a druhý den mi ještě volal a já to nevzala ale od té doby - NIC!
Jsem z toho zoufalá, protože jsem se do něj zamilovala a vlastně kvůli němu i opustila svého přítele, je mi hrozně těžko u srdce, protože nevím co si o tom mám myslet. Bojím se aby mě jen nevyužil, protože o sobě psal, že je prý "parchant"...
Dřív byl na facebooku pořád a pořád mi psal, teď je tam jen někdy pozdě v noci nebo vůbec a ani není schopný mi odepsat. Ale uklidňuju se tím, že je možná někde na horách s rodiči a nemá čas.
Co mám dělat? :( když jsem ještě měla přítele, tak mi psal že víc mezi námi bude až budu volná a teď jsem volná a NIC! :( Vím, že mi teď asi napíšete, že jsem hloupá, když jsem se nechala zblnout, ale já se řídila srdcem...

Jinak tomu klukoj je 21 a mě 18, s bývalým přítelem jsem byla skoro 2 a půl roku...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek27.12.2012 11:50

    Myslím, že si pamatuju, že jsi tady nedávno řešila, jestli se s přítelem rozejít nebo ne.. Takže myslím, že jsi byla o tom dost rozhodnutá nejen vlivem nového objevu. Ten nový objev vypadá, že funguje na principu zakázanýho ovoce. Dokud jsi byla zadaná, byl jsi hůře dostupná, on o tebe musel bojovat a teď.. nemusí.. Někteří chlapi takový jsou.. Že zájem poněkud opadne, kyž je ta dotyčná už k mání.. Dej tomu čas a uvidíš, co se z toho vyvrbí.. Nedopadne to hůř než tak, že budeš nějakou chvíli sama, než potkáš někoho, kdo za to stojí. Možná není od věci si od toho delšího vztahu na chvíli odpočinout.. Uvidíš, ale držím palce, aby ses moc netrápila. Když se ukáže, že je to blbec, určitě za trápení nestojí.

  • Je mi hlavě líto tvého přítele. Nevím co ti na to napsat, ale pokud jsi přítele milovala nechápu, že jsi vůbec šla s chlapem, který se ti najednou začal dvořit, mohlo tě napadnout, že za tím něco bude. Já bych svého přítele nikdy neopustila, byť by mi nějaký jiný chlap sliboval hory doly.
    Příště se řiď spíš svým rozumem a nedávej své srdce hned někomu kdo ti začně psát lichotky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist