Ne úplně pozitivní ovu test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #220327 26.7.2016 8:49

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu/názor na ovulační test. Testovala jsem první cyklus, takže si nejsem uplně jistá. Začala jsem pár dní před polovinou cyklu, asi 12. den. Testovala jsem vždy ráno, čárka postupně sílila. Včera jsem měla hodně bolavý podbříšek, trochu bílkovitý výtok, jako většinou v půlce cyklu, což jsem vždy považovala za ovulaci. Ale test včera mě docela zmátl - testovací čárka byla jasná, ale ne výraznější než ta kontrolní, jak se píše v návodu. Na druhou stranu ta kontrolní je tak silná, že si neumím představit, že by testovací byla ještě jasnější..A dnes ráno test sněhobílý..Co myslíte, byla tedy včera ovu nebo ne? Díky za vaše rady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja když se snažila otěhotnět tak ráno jsem měla slabou čárku na ovu testu, večer byla silnější ale rozhodně ne silnější jak kontrolní, taky mě bolele pod bříšek a měla jsem bílkovitý výtok, tak jsme ten den měli sex a ted mi tady sedí 10měs holčička... takže ovu klidně můžeš mít i dneska, ovu test oznamuje pouze že se ovu blíží nikoli že v tu danou chvíli máš ovu. takže pokud si včera měla sex tak je velká naděje a ještě si to dneska pojistěte a máš to :) hodně štěstí

  • gimi26.7.2016 9:14

    Já mám zkušenost takovou. V době kdy jsem si vždy myslela, že mám ovu byl test skoro stejne silný jako kontrolní čárka. Povazovala jsem to tedy za ovu, dalsi den test uz slabší... Ale nedalo mi to, protoze svému tělu nevěřím, tak jsem testovala dal a za tyden testovací cara silnější nez kontrolní! Takto presne jsem to mela dva cykly za sebou, ted jsem v 13tt ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist